Deltävling 4

Inte min stil... FÖR mycket slager, men hon va väll rätt duktig! bra show!

Vafan va det här? haha lite kul men kanske inte riktigt... sverige? Kanske borde tävla i grekland? ;)Tyckte dom va rätt bra, inget speciellt men dom va bra, satt o hejja lite på dom!

Förlåt men nu kan jag inte va snäll! :( Andra chansen? Det fanns personer som va så himla mycket bättre? Vart skulle vi komma med det här? Vart lite ledsen, tyckte inte om låten alls heller...

Livade upp stämningen lite! Hon va duktig, lät dock som precis alla andra, men hade hellre sett henne i andra chansen!Min favorit! Vart så ledsen att han inte kom vidare över huvudtaget! Han va jätte duktig ju! Honom tyckte jag om och kommer säkert lyssna på ändå i framtiden :)Jättefin röst! Hon hade ett vackert framträdande och väckte intresse! Henne gillar vi! Så jag är glad att hon gick vidare! Lite besviken faktiskt, hade väntat mig nått som skulle kunna slå förra årets... Men det va inte lika bra! Jag hörde inte vad han sjöng i verserna ju? Men kanske att han va nervös? Hoppas den låter bättre i finalen! Annars, bra framträdande, och bra gung.


Kommentarer
Postat av: Emma Lannebrink

Hej! Vart har du redigerat dina bilder som är i det här inlägget? :)

kram!

2012-02-26 @ 19:25:07
URL: http://adhdochfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0