Gosa ner mig framför...

Legend of the seeker och sitta och dregla lite över Craig Horner med min feta godispåse och träningsvärk! 
Hmmm dom som inte sett borde se, man kan tro att det är sämsta serien men man fastnar för den, dumma syster får mig till att bli beroende! Men gör mig inte så mycket ändå ;) haha! 
Snygg eller? lite kanske? Kanske inte snyggare än min egna babe dock (a)

händelserik helg

Haha blev en lyckad och händelserik kväll! Förutom när vi fick gå hem till Malin genom halva stan och Nicklas hade blöta kalla byxor, jag hade skor jag inte vant in mig i, och extremt trötta allihopa, gick vi 5 stycken och vandra genom halva stan, och guuud vad ont det gjorde halvvägs... Hade dock redan ont i bådde ben och fötter innan, och Nicklas höll på att frysa sönder sitt ben! Men annars en lyckad kväll med mycket trevligt folk måste jag säga! 

Börjar bli kallt, tycker vi inte om, vill ha sommar och sol igen!

Varm sommar kväll med Louise och Fredrik ute med Fredriks båt! Saaaknar!

Längtar till tusen!

i Helgen får jag träffa min pärla! Va år och dar sen verkligen, har inte sett henne eller träffat henne på jag vet inte hur länge... Men på Lördag ska vi leka! :D Kommer äga! Du äger babe!


Ops..

hehe satte mig aldrig vid datorn igår... satt bara framför tvn med mamma o pappa och myste, sen sov jag! 
Kom precis hem till Nicklas, han är tydligen och tränar så får underhålla mig själv! Men Pappa och jag övningskörde hit, gick jätte bra! känner mig lite sådär stolt faktiskt! Ikväll blir det att fira Sibban (Nicklas mamma) så kommer massa gäster hit och så. Har inte mycket mer att säga! Ha en rolig lördag allihopa!

Fredag

Sitter på praktiken och har det bra, imorsr hade jag riskettan på körskolan, känns bra att ha det klart, men var ju väldigt intressant också, ikväll blir det god mat, idol och mys med familjen :) skriver senare, puss

så va det ju det där också...

Så va det det där med att städa.... Jag och ha koll på mitt rum... tror inte riktigt på att det går ihop... JAG HAR HELT ENKELT FÖR LITET RUM! får tvinga mina föräldrar bygga ut åt mig.... hehehheehe

Men det här är vad jag har tillbringat hela kvällen åt... + att jag vikte och fixa alla kläder i garderoben... Jag är så duktig! 


Ny header

Om ni inte ser den nya headern tryck F5 :) !

Ny header snart? igen?

Blir faktiskt en ny header... hahaha... trivs inte med bilden jag har nu, så det är endast den som ska bytas... annars är allt detsamma ;) 


Kick off, Uf

Övningskörde idag, sen blev det skolan och Kick off med Ung företagare! Mycket bra faktiskt, trodde det skulle bli lite långtråkigt att sitta och lyssna i två timmar, men vart bara mer taggad! 
Bjuder på en bild från i lördags, Som jag desutom hade 1 år med Nicklas på! Jätte mysig kväll! Va ensamma hemma hos honom och kolla på film och åt jätte god mat, och efterrätten... sjukligt god! Sen fick jag den berömda fotmassagen av honom, hehehhee! Var iallafall jätte mysigt!

Sofie ♥ Nicklas


Långhårskurs i skolan

Hade långhårskurs i skolan förra veckan, Fick många fina idéer på hjärnan! Den var jätte bra! Men såhär slutade min uppsättning, En svinrygg, med lite tupperad lugg och lockigt hår på toppen :) säg gärna vad ni tycker!


Mycket vacker syn

Haha, lite sen bild kanske, men en kväll när jag var hos Issa och vi skulle ut, gick jag in i badrummet bara för att kolla mig i spegeln hur jag såg ut innan vi skulle dra, Kul att detta skrämde skiten ur mig... Haha, fick lite halft panik när jag såg dom! 


Bara jag?

Är det bara jag som tycker Leonard från idol är sjukt bra? Fattar inte hur juryn tänkte där ett tag.... Snyft... Men iallafall, träning igår, träning idag = sjukt duktig! men känner på mig att jag kommer ha skaplig träningsverk imorgon... usch... 

Här har ni honom iallafall... Leeeeonard!


Sen kan man inte annat än ÄLSKA Robin!

RSS 2.0