16:50

känner mig lite dålig nu! skolan är igång igen och nu är lovet slut och jag har varit jääätte dålig på att uppdatera! Men har bara varit ute nästan hela lovet och varit med Nicklas och folk! 

I söndags träffa jag Alice på kvällen, Nicklas hade varit hos mig hela dagen och solat och bara varit ute hela dagen! Hade även lite vattenkrig! ;) Men sommaren är ju här nu! så vad gör det! :D
Men tillbaka till Alice... Vi blev helt plötsligt jätte spontana och skulle dra in till Norrköping och träffa Manne, Sluta med att när vi kom hem ångra vi oss så jag tog bussen till Nicklas och hon åkte hem till Johan (hennes pojkvän). 
Men blev en trevlig kväll med Alice ändå ;) aaa... eller?...Va??

Idag har det bara varit skolan hela dagen. Första skoldagen sådär... kände mig sjukt seg och trött... Sen har jag ju min pollen allergi också, vilket inte gjorde det bättre! 

Men dagen består av lite plugg, kanske en film? Och kanske kan lyxa på mig en ansiktsmask om jag hinner och orkar senare ;) 

Blev ett långt inlägg nu! men det får ni leva med :D
Puss!

Påskafton!

Förlåt för en dålig uppdatering, har haft lov hela veckan och inte hunnit eller orkat sitta så mycket vid datorn, Har varit hos Nicklas från Onsdag till igår också :)
Dom dagarna bestod av att dom fick besök så det blev god mat, låg och sola i den sköna värmen och fick med honom till stan igår ;)

När jag kom hem igår blev det att grilla med familjen! kände verkligen sommar och vårkänslor krypa fram då! 

Idag fyller syster år! Grattis! 
Senare ikväll får vi gäster så dagen kommer bestå av att städa, fixa och dona... Men ska nog smita ut ett tag snart och lägga mig och sola innan vi börjar med det, det är ju som varmast nu framåt 12 ;)

Jag Älskar Dig 1/10-2010<3


En liten överraskning!

va ute och hämta posten förut, Så hade jag fått packet! 
Och i paketet låg den här skönheten! :)

Tackar mina kusiner och morbror och hans fru från stockholm för den! ♥


Monday morning

Det är lov och jag är glad! :)
Ikväll blir det ut och äta middag med tjejerna i klassen! Mysigt! 
Sen får jag se vad resten av dagen har att erbjuda, tror jag ska gå ut och sätta mig i solen ett tag! Satt ute och fika med Syster och Mamma förut, riktigt skönt vårväder! 


BILD BOMB


18 år nu då!

Gårdagen va underbar! Helt grymt rolig fest! Grymt bra folk och aa... allt va bara bra! :D
Ska snart lägga in bilderna på datorn från gårdagen så ni får snart en liten bildbomb! 

Men Tack alla för den fina sången och allt! :)

Fredag och looov!

Äntligen är det fredag! Och lov! :D känner mig lycklig, Har precis suttit och kollat på Totaly Blackout med syster och pappa, sjukt roligt pogram, handlar om att dom filmar personer som går in i ett mörkt rum och ska göra massa saker, dom ser ingenting, vi ser allt! Haha helt klart värt att se! 
Sen blev det duschen och så, snart blir det nästan sängen, eller kanske en film! 
Imorgon är det ju en stor dag för mig iallafall! Fyller ju 18! :) 
Så då blire party party! Får hoppas på en bra kväll! 



Egen hårvård

Hade egen hårvård idag (Torsdag) :) Linnea färga mitt hår sen blev det att färga hennes utväxt och så! ;) 
Här får ni en bild av mig o Hatte ;) <3


Grattis mamma!

Har firat Mamma idag! :) Grattis!

Blev en chock när man kom en från skolan och min morbror som bor i stockholm satt där, en liten överraskning för mamma också! Men roligt! 

Senare kom några grannar och vänner så blev det fika och mys! 
Praktik imorron, så kommer inte skriva på hela dagen då heller. 
Helgens planer är ändrade men nu är allt löst igen! Så hoppas på en bra Lördagkväll :) Då får jag inte glömma kameran ;)!

Nu blir det snart sängen, Godnatt!
Mammsen!


Hur små saker blir stora på nära håll

Hade en lektion idag, så slutade halv 10... känns lite ovärt sådär en måndagmorgon. Kom hem vid 11 nångång så blev det att titta lite på tv, och nu har jag precis lagat mat och ätit. Resten av dagen består av Träna, Plugga, Duschen och sängen...

Nu får de bli så!

Nu blir det att åka med Lollo på friskis och svettis och träna! Nu ska vi kötta! Trots att jag håller på att somna redan nu!




Här har man varit duktig!

Jag har inte varit duktig på att uppdatera, Men jag har varit duktig och övningskört idag! :)
Pappa och jag åkte till sörping och hitta ett ställe där jag kunde lära mig mer att veta vart jag har bilen och parkera och lite smått sådär. Det gick rätt bra tycker jag ;)

I fredags åkte jag med Nicklas hem till mig efter skolan, så blev det att kolla på midnight express, tror de stavas så? Och äta lite gott. Filmen är riktigt bra! den är baserad på en verklig historia, och helt klart värd att se! 

Igår blev det en promenad och sen kolla på 2012 och sen hem till Nicklas och hämta hans bror, sen hem till Annika, Micke och Camilla och äta god mat och spela något roligt spel, riktigt trevlig kväll, dock blev man väldigt trött framåt 11 nångång. 

Och som sagt idag har jag övningskört ;)


BJÖRN ROSENSTRÖM

GUNILLA


JAG TYCKER INTE OM DIG


RAGNAR

PIERCAD I OLLONET



Fick helt plötsligt för mig att de va längesen jag lyssnar på Björn Rosenström och att han är riktigt bra!

Här är mina favoriter! Vilka är dina? ;)

Klarade duschen!

Självklart när jag ska gå in i badrummet är det en sån där stor spindel på golvet! Säkert samma.... Ropar på att pappa att han ska döda den! dem kryper iväg.... Men lyckas klara mig genom hela duschandet utan några spindlar... Tills jag ska gå ur duschen... Då sitter den lilla J*veln på golvet igen .... Vad glad jag blir! Men jag överlevde iallafall! 

Nu har jag precis haft en ansiktsmask och haft lite eget hemma spa. Ska försöka hinna med att måla naglarna också tänkte jag! :)

Men blir sista inlägget idag! Godnatt!


Tillbaka igen!

Haha självklart glömde jag kameran hemma innan jag åkte, så blev inga bilder ändå... :(
Men praktik igår, va full fart nästan hela dagen, sen blev det bussen till Norrköping och till Nicklas!
Kvällen fick bli god mat, One tree Hill och sova ungefär ;)

Idag har det inte hänt mycket, slutade någon halvtimme tidigare, sen fick jag skjuss hem! Skönt att slippa åka bussen! Nu blir det städa och duscha om jag ...vågar de ska berätta snart haha! Sen blir det att sova snart :)

Men duschen... hoppade in i duschen igår... och helt plötsligt ser jag en STOR spindel sitta på min fot! Jag får panik och springer ut ur badrummet och vågar inte gå in dit igen! Hahaha nu kommer jag säkert ha panikångerst och tro det kommer hända igen... Men ni kanske förstår hur rädd jag är för spindlar då... Usch! :(


Sorry for this!

Förlåt men kommer bli lite dålig uppdatering nu, för det första ska jag sova hos Nicklas imorron, och har praktik hela dagen, så kommer inte få någon tid då, och för det andra har jag inte mycket att skriva om den här veckan, men ska försöka ta lite roliga bilder och så till på Torsdag! :) Vi hörs då!

riktigt vårväder!

Har varit riktigt fint väder idag! Har vekligen värmt på! Tog en promenad när jag kom hem från skolan,riktigt skönt! ;)
Träffa först Fanny en stund sen Lollo, Sen tog jag och Alice en promenad hem till mig och satt och snacka lite om livet och så. Mysigt! Nu blir det väll att äta någon kvällsmacka och plugga lite, sen är det snart dags för sängen igen. Tiden går så himla fort! Snart Onsdag, Torsdag, FREDAG :) Och nästa vecka kommer ju bli extra rolig! :)



Sophie

Detta inlägg kan jag tänka mig att vissa tar åt sig av och andra inte. Men Jag vill bara ha ett stop! och känner att jag behöver skriva av mig. 

Jag är trött på att bli tagen förgivet, att man kan säga vad man vill till mig för man förväntar sig inte att jag ska ta illa upp... men blir rätt tjatigt efter ett tag med alla dryga kommentarer. Jag försöker ställa upp och är bara mig själv, och ändå känns det inte som man får något tillbaka. Ni kanske tycker att dom där dryga kommentarerna är på skämt, men efter ett tag blir man trött på det och tillslut sårad. 
Jag hatar att ställa upp och göra saker för en person, sen så får man bara ryggen tillbaka. 
Det kanske inte är något personen tänker på, men det går faktiskt att tänka till ibland vad man säger eller gör. 
Att lämna en person utanför eller snacka bakom ryggen... Jag är bara så förban**t trött på det... Förlåt för att jag skriver det såhär. Men vill inte rikta det mot någon speciell person. Vill bara att folk ska tänka efter innan dom kommer med dryga kommentarer som faktiskt kan såra en person även fast det är på "skämt". 

Sophie - Eleanor Mcevoy


Hjälp mig?!

Nu får ni ta o kommentera och säga vad ni tycker!


Feeling A Moment

Familjen Kärnfeldt har precis åkt hem ;) Blev att klippa Alicia och Andreas lite! 
Får se vad resten av kvällen har att erbjuda... En film kanske? Har inte mycket mer att säga för tillfället. 


sunday morning

Vaknade av att två små jobbiga katter kommer in o skriker i mitt rum... sen kan man inte somna om, tack för den! 
Igår blev det att åka med mamma och pappa och fira Göran, men gick hem till Louise efter ett tag och softa med henne och Fegge, Dock somna typ alla 3 i hennes säng framför family guy, haha. 

Snart kommer familjen Kärnfeldt hit och fikar lite och så


Du är min värld!

Sitter hemma hos Nicklas nu, ska iväg på bio senare och se No strings attached så blir inte så mycket bloggande idag.

Ett halvår idag, älskar dig mer och mer för varje dag! <3

RSS 2.0