Är sjukt sugen

Vill beställa hem löshår nuuuu! haha... Har sagt att jag ska vänta till studenten men mitt hår är så TRÅKIGT just nu, vet inte vad jag ska göra med det! Vill ju sätta i nu och sen igen till studenten... hmmm i-landsproblem... blir ju så sjukt dyrt bara... Kanske om jag hittar nått billigt nu och tar nått med bättre kvalite till studenten? Hehehhehe.... 

blir ju lite galen här, nån som har nått förslag på vad man kan göra med axellångt hår?... som inte sliter allt för mkt... kan inte platta/locka varje dag, då kommer jag inte ha nått hår kvar!


No beef

Afrojack and Steve Aoki - No Beef (ft. Miss Palmer) Radio Edit

Malin och Mamma

Gjorde ju balfrisyr på min syster Malin och Mamma i Lördag, såhär blev resultatet!


åhej!

Här va det skrivet.... inte?
men har varit med Nicklas nästan hela helgen, eller igår gjorde jag festuppsättning på syster o mamma hela dagen! Bilder kommer imorgon! Har även vart o tränat! duktig! Och nu ska jag kolla på OC, tvätta av mig sminket och sova! 

Och grattis till Fanny som fyller 20 idag! 
Natti!

woopwoop!

Har precis ätit en liten kvällsmat o kollat klart på OC, har även varit o tränat på Friskis o svettis (körde ett pass) så det kändes riktigt skönt efteråt! Man är nog mest glad över att m,an tog sig dit, för är man väl där så finns det ingen återvändo, haha! Men det va skönt! Nu ska jag tvätta av mig sminket och sedan gå och lägga mig! Är galet trött! 
Godnatt!



Välkommen vinter

Nu börjar man få vinterkänslor... börjar komma mycket snö och har blivit kaaallt! gillas ej! Men man får gosa ner sig i halsduken och dunjackan!

Mot buuussen!


Min räddning

här har ni en kur av lite räddning, dock bara lite av alla mina 10000 produkter jag har här hemma... haha men den här Fenuril är ju mirakelkräm såhär mot vintern, jag blir väääldigt torr på vintern, men detta är min räddning, den svider ganska mycket första gången man använder den för den är väldigt stark men den är väääldigt bra! Ett bra tips, finns på apoteket till ett bra pris! Sen blir ju naglarna lite torra o slitna sådär på vintern, men då äre bara att ha på lite stärkelse så känns som redan bättre o fräschare! Och skrubba skrubba skrubba! Bort med dom döda hudcellerna! haha usch... Men dom ska bort!


Not home

Ligger i soffan med Nicklas nu och väntar på mat. Har varit en lång dag i skolan idag, Men det har gått bra ändå, nu ska jag kramas med Nicklas!


Det gör ont

Jag har verkligen ont i hela kroppen, haha har tränat 3 dagar i rad ganska mycket, och tänkte träna ikv men hade alldeles för ont och va alldeles för trött! Blev att ta en powernap på 2 timmar? haha efter att jag somna på skrivbordsstolen kände jag att det behövdes! Lugn skoldag och imorron blir det mindre lugn skoldag! Men åker hem till Nicklas imorgon när jag slutar! mys, har ju inte träffat han sen... söndags? (hehe...) Men snart blir det läggdags för min del... kanske efter ett till avsnitt av OC hihi...

Godnatt folket!

saknar mitt röda långa hår en aning.... (dock löshår...men ändå!)

Hair är vi!

Min och Linneas snygga salong vi håller på med i skolan! Haha lite kul att pyssla o hålla på i skolan, dock måste det ju va rätt mått o grejer ... aja här har ni den iallafall!

Social Linnea... hehe

lipstick

Fick vänta på bussen ett tag i stan idag, så gick omkring lite i affärerna, skulle köpa ny gelé till mina naglar och sånt, så hitta jag detta lipgloss, testade det när jag kom hem och det va en så himla snygg färg och allt! Älskar det!

Man kanske inte ser på bilden men det är ljusrosa och gööörsnyggt!

love it

Kommer ni ihåg för ungefär en vecka sen hade vi lite total make over på salongen, färga ögonbryn, klippte mig och färga håret, känns skönt att slippa utväxt och ha en fräsh färg och toppar! Vill bara att det ska växa ut och bli långt också ... suck, så lång väntan...


Lördag/Söndag

Igår åkte jag hem till Nicklas och kolla på lite serier/handboll.... (suck) och hade lite mysigt, sen åkte vi och hämta Caroline och så blev det lite "förfest" (med pannkakor? haha) hos Nicklas för mig och Caroline som senare fick skjus in av Nicklas till stan, så det blev en liten utgång, riktigt roligt, längesen jag och Caroline träffa varann 

Ni kan hitta hennes blogg här

Idag kom jag hem från Nicklas, har städat och varit på friskis och svettis på ett gympa pass, så har precis duschat, och känns skönt nu! Nu ska jag äta nått och se nått avsnitt av OC.

Körkort!

När jag vakna i morse fick jag syn på dessa skönheter från min Mamma, Pappa och syster! Tack älskade ni! ♥ 


Hittat den!

Nu har jag hittat min fina balklänning jag vill ha! Vill inte visa den än, Det får bli bilder från balen istället!
Det är ju ett tag kvar, men det va 6-8 veckor leverans, så om nått är fel kan det va bra att ha tid på sig, Men min stora fråga är! Vilken färg ska jag ha!?



Kan verkligen inte bestämma mig...

I väntan

Sitter hos Nicklas o väntar på att han ska komma hem, idag har jag övningskört och haft "friskvård o gym" vi hade ett... boxningspass typ? Som ett pass med massa slag i, det va roligt och jag va helt slut efteråt! Gäller att köra allt vad man orkar!
Ska sova här ikväll och sen blir det skolan imorgon till klockan 5...

Ajuste borde säga att jag råååkade bryta mitt nyårslöfte... Det va min mammas fel! haha, nee men dom skulle äta en chokladmousse... och jag vart ju haha typ galen. Men vi diskuterade, och vi kom fram till att det är bättre att ha en livstil man kan leva med resten av livet istället för att inte äta nått alls, så från och med nu är det OM jag blir sugen på nått LITET på helgerna istället och försöka säga nej till godsaker på vardagar och så. 
Det kändes från att gå från att inte ätit NÅTT på typ ett år till att få äta igen, då blir jag väll lika beroende igen, så det är en ny livsstil vi siktar på nu!
Och hur skulle jag klara mig från chips och dipp i ett helt år? Nu kanske jag får äta några chips iallafall.... Inte en hel påse kanske! haha
Jag är på gång igen

bild från google

hej hopp

Kom nydligen hem från skolan, slutade halv 10, hehe, Har hunnit duscha och ätit blåbär med keso, banan och nån annan god grej! mums!
Vill egentligen gå och lägga mig men vill även lyckas somna ikväll så det struntar vi i, istället blir det att mysa framför några fler avsnitt av OC, beroende? 
Har tränat ett lugnt pass med kondition på gymmet idag eftersom min hals fortfarande är lite dålig, men det är på bättringsväg, och det kändes riktigt bra på springbandet!

Förlåt för dåligt med bilder! Har inte så mycket bilder att visa, hade bara "friskvård o gym" i skolan idag, så inte så mycket att fota som dagens "outfit", ska försöka bli bättre på att uppdatera mig, med både bilder och text!

not home!

Hos nicklas, får skriva imorgon om jag har tid! Puss

SJukt väder?

Vad är det för fel på vädret? Nyss sken solen och det var klarblå himmel...? Nu vräker det ner snö, stormaktigt! Och mörkt o ruskigt blev det också... Jag som hade vårkänslor i morse :( fy det gillar vi inte... Sitter på praktiken nu, riktigt lugn dag, men har en kund kl 5 iallafall, så har nått att göra!

O.C

Har ingen lust eller ork att skriva nått idag, skriver imorgon när jag kommer hem från praktiken.
Ska se några avsnitt av första sesongen av O.C nu.

/S.Dahlberg

Balklänning!?

Klasskompisarna börjar redan prata om balklänning... börjar få lite panik här, vet knappt alls vad jag vill ha, Vet inte om man ska hyra eller köpa eller låna, kanske sy som min syster gjorde? hmmm... Man vill ju ha sin egen klänning! Kanske dags att börja prata med mamma haha... Men man vågar ändå inte bestämma allt nu, eftersom jag inte vet om jag har gått ner eller upp i vikt tills dess (hoppas jag har gått ner tills dess) 



Tror faktiskt jag vill ha en rosa hihi, lite ljusare dock, fast måste sola vääääldigt mycket innan balen då!
Och kanske mer formen på den gula!

Mobilbloggar!

Sitter i skolan nu och har frisörlektion, eller just nu är det rast. Idag blir det ingen träning, känner mig mer sjuk ocj mår illa, sen har jag ont i magen så in i h*****.... Men men... Kommer hem sent idag och har mycket att göra inför imorgon! Mat.... Jag vill ha mat... Hoppas mamma läser det här ;) haha Puss /S.Dahlberg

No Thanks?

Börjar väll bli lite småtokig... haha har inte ätit Godis på 10 dagar! Min kropp klarar inte mer!
Nee men man börjar ju bli rejält sugen på bådde godis o pizza o Donken och nu allt vad som finns... Man märker ju hur "Beroende" man faktiskt är av det nu. Speciellt när det är raka lagar på INGET godis. Men jag har lyckats säga nej till godis även fast folk vill bjuda. Även kakor och läsk, Va som sagt ända gången hemma hos Nicklas när vi vart bjudna dit, tycker jag har klarat mig rätt bra, får bara hoppas att man får se lite resultat nu framöver också, på kropp och om jag fortfarande har samma sukt efter godis!


Tötis gosar i min säng

Känner typ idag... HUR SKA JAG KLARA EN HEL TERMIN! gud alltså... är så himla trött! Haha
Kom nyss hem från skolan! (3 timmar sen typ?) men känns som nyss, har bara hunnit äta o sitta lite här typ...
Idag har jag iallafall varit o tränat ! *applåder* ...?
Men blev ett lugnt pass eftersom jag fortfarande känner mig sjuk och att det känns som det håller på att bli värre också! Det gillar vi inte!

Gosiga Simba ligger i min säng o gosar!

Frukost!

kör på min frukost, en god smoothie med gott innehåll, riktigt bra för den som HATAR att äta frukost!

Drar mig mot sängen

Eftersom det är skola imorgon och jag får gå upp tidigt så blir det även att gå och lägga sig tidigt så jag kommer upp imorgon! Så nu blir det att tvätta av smink, borsta tänderna och krypa ner i min gosiga säng! Vi hörs imorgon!
Godnatt kära bloggläsare!


Behöver tips!

Man hör ju ofta om det där med att om man vill gå ner i vikt finns det grundregler som äta rätt och träna rätt! Men finns det nått mer man kan göra? 
Läste nyss en blogg om en tjej som hade ett mål om vikt så hon skrev ner vikt och vad hon åt varje dag, så folk kunde hjälpa till att tycka och säga? Vad tror ni?
Sen äre det här som nästan alla kvinnor har, Celluliter? Är det också en rädsla för er? Och hur tror ni man tränar bort det bäst? eller får bort det bäst?


Skulle vara väldigt tacksam för lite svar på mina frågor, och om ni kan tipsa nånting om träning o kost m.m?

Det skulle hjälpa mig något enormt!


Kram på er!

Kommer man kunna nå drömkroppen tror ni?

Det gör mig förbannad

Nu är jag lite arg på mig själv, eller ganska mycket... Nu tog min lathet över efter lovet igen! Tänkte övningsköra sen träna, Men självklart börja man tänka "nee det är för sent.." eller "neee... jag gör det imorron istället"
Nu ska jag typ gå o gråta i fosterställning, varför kommer man bara inte iväg till gymmet och gör det man ska istället?

Ah det kanske är nu ni förstår vad jag menar med att skriva av mig, haha så jag kan tänka tillbaka på hur arg jag va på mig själv varför jag inte gjorde det förra gången! 

Men imorron! (som det brukar låta)... Då ska jag komma igång! ska iallafall träna imorgon!

Här får ni en låt!
Stone Sour - Through Glass

2012.01.08

blev att gå upp tidigt imorse! (10.00?) sen så blev jag masserad av mamma sen blev det att duscha o fixa sig och övningsköra hem till Nicklas idag!

Vi har precis suttit hela familjen (Dahm) och kollat på film och nu gick nicklas o duscha så jag passa på att skriva lite, Har inte mkt mer att säga, Har inte hänt så mycket mer.

MEN IDAG ÄRE INGEN VANLIG DAG! jag har klarat mig en hel vecka utan att äta något godis! Helt otroligt, haha. Kakor har jag också varit utan, förutom när vi vart bjudna hit till Nicklas, då förtjänade jag en liten kladdkaka till efterrätt. Annars ingenting! Känns riktigt bra!

Aja imorron blir det träning och övningsköra! Hörs när jag kommer hem imorron eller nått!

/S.Dahlberg

Kör på det mysigare!

Det är Lördagkväll, inget festande idag! Idag blir det mys och Tacos! Det gillar vi!

Inge smink o gega, uppsatt hår o tofflor skare va!

Detta år!

Lite saker jag skulle vilja göra detta år!

Myshelg

I Torsdags va min familj som sagt och åt middag hos Nicklas familj, riktigt trevligt, slutade dock med att jag, Nicklas, Malin och Rickard sitter och spelar monopol! Men det va trevligt!

Igår va jag hemma hos Nicklas hela dagen, vi såg sherlock holms (första filmen) på förmiddagen och på kvällen blev det bio för att se den andra filmen! Men måste säga att den va riktigt sevärd! Rolig och spännande!

Idag vakna jag hos Nicklas sen kom pappa och hämta mig så övningskörde jag hem, gick riktigt bra faktiskt! Och ikväll blir det TACOS, som jag inte har ätit på år och dar!


Dör lite!

Hahaha, jag måste ju ha världens dåligaste humor! Men den HÄR är ju så sjukt bra! Man måste ju bara se den! haha

*Tryck HÄR för att se*

Middag o mys

Har precis fixat mig och om ca en timme drar vi iväg till Dahm, Kommer nog bli en mysig o lyckad kväll.
Vi hörs folket!


Mitt 2011

Jag gjorde om mitt rum, målade om och skaffa lite nya möbler!


Jag åkte skidor för första gången i mitt liv, men Nicklas och mamma.


Nicklas överraska mig med god mat och rosor/choklad på alla hjärtans dag♥ 


Jag fyllde 18 år! Vilket firades med barndomsvänner, andra vänner och min kära pojkvänn hemma hos björn!
Måste nog vart den bästa födelsedagen jag haft iallafall!


Fick börja gå på krogen med fina vänner och dricka goda drinkar!
Fixade och stylade Alice och Fanny inför deras bal
Nicklas tog studenten ♥
Jag jobbade i stegeborg där det blev goda drinkar, personalfester och riktigt härligt folk runt omkring!
Jag åkte på birkakryssning med Familjen och Nicklas
Vårat fadderbarn kom på besök!
Jag började plugga på mitt körkort ordentligt, gick teorilektioner och börja övningsköra
Galenskaper med klassen!
Hade min första hemma fest!
Och sen har jag under resten av tiden självklart haft en underbar tid med min fina! och även
mina andra fina vänner!



Lite nytt

Nu har min syster fixat min blogg lite också! känns skönt att ha lite nytt på den! Om ni inte kan se tryck på F5
Idag har det inte hänt nånting än! Men ikväll åker vår familj till familjen Dahm och äter middag och har det trevligt, jag kommer även sova över där hos Nicklas till Lördag, så kan inte lova någon vidare uppdatering...
Men tänkte försöka sätta ihop lite bilder och visa er vad som har hänt under 2011 sen. 

Puss
/S.Dahlberg

Mina nyårslöften

Mina nyårslöften kan va lite speciella, men dom är iallafall för mig o ingen annan!

*Träna 4-5 gånger i veckan, måste komma i form till student och bal och allt känner jag, och kunna trivas bättre med mig själv.

*INGET GODIS!

*Inga kakor/tårta/bakelser, FÖRUTOM när man är bortbjuden osv på fester och födelsedagar tycker jag, då kan det va okej med en liten godbit till efterrätt, även påsk och julafton är undantag!

*Ingen snabbmat förutom max 1 gång i månaden. Och jag har ju redan tagit min pizza, första dagen på 2012, så nu får jag vänta till febuari om jag ska ha någon!

*Spara mer pengar

*Göra det jag ska med skolan osv

*Ha ett sjukt bra 2012 med min Pojkvänn!

bild från google

Helt otroligt!

Hej på er, att det fortfarande är några som är inne och kollar ibland! Roligt!
Som ni märkte har jag lagt ner bloggen ett tag, har inte riktigt vetat vad jag ska skriva osv osv, men tänkte försöka ge det en liiiten ny chans, men inte skriva, idag har jag gjort det och det bara, Utan kanske lite mer vad jag kämpar för eller nått? haha, ska börja hårdträna nu! Och kanske kan va skönt att ha ett ställe att skriva av sig på, kanske se tillbaka på det man skrivit så man fortsätter kämpa, jag vill ha ett mål att uppnå, förlora några cm runt midjan och kanske gå ner i vikt, försöker att inte tänka på vikten men skulle va kul om man klara det! Skriver snart ett nytt inlägg om mina nyårslöften och kanske en tillbaka blick över 2011 för er som inte känner mig!

/S.Dahlberg

RSS 2.0