lite ny inköpt

Var förbi stan idag och köpte värmeskydd och en jäätte bra hårinpackning, Har precis duschat och känner redan resultat, den är verkligen att rekomendera!


första teori och körlektionen

nu har jag haft min första teorilektion (igårkväll) och första körlektion (imorse kl 07:25....) Men det var trevligt och lärorikt, Mullrade ute igår så va åska på gång, så vågade inte sätta på datorn och sen kom jag hem dyngtrött, Men idag har jag tid att skriva. 
Idag har det varit en lugn dag i skolan, inte allt för mycket att göra om man säger så, och om jag inte skriver imorgon är det för att jag ska hem o sova hos nicklas då, så brukar inte få någon tid att skriva, brukar hellre vilja umgås med honom ;) 

Nu ska jag försöka beställa lite saker, så vi får höras senare, puss

Nya bloggdesignen

Nu är nya blogg designen uppe, gjort av min syster :D hennes blogg hittar ni längst ner på vänstra panelen! 
Om ni inte ser den tryck F5! Tack så jätte mycket sis! 

Vad tycker ni? 


Helg och så

Oj vart ett litet uppehåll, har knappt varit hemma, och när jag är det har jag haft pojkvännen här, Men syster har fotat och lekt till nya bloggdesignen, så förhoppningsvis kommer den ikväll också ;) 


Bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin <---- TRYCK HÄR


Klar till vintern?

Hoppas på att bli klar till i vinter, på måndag kör vi första lektionen! 


En helt vanlig dag i skolan?

Jaa vi skulle göra en mapp och skriva namn på? Men man kan ju göra som Betty, Emma och Linnea annars, Lite finare sådär!


Drar till skolan snart

Drar snart iväg till skolan, Tänkte köra en dagens innan, eftersom jag sover hos Nicklas inatt, Uppdaterar nog lite senare också, Puss


Känns ändå bra

Har hållit bloggen nere länge nu, men man bara börjar så går det uppåt! Stor plus på det! 


klar efter 1½ timme !

Då va man klar iallafall ;)

Brb 3 timmar?


Dagens


I'm Back

Som jag sa för ett tag sen lova jag o börja blogga när sommaren va slut, och jaa... idag är min sista jobbdag och imorgon börjar skolan...vart tog sommaren vägen? Men tänkte börja köra igång igen nu :) så håll ett öga öppet ;)

Lat o tråkig

Jag vet att jag varit lat o tråkig, har inte haft någon tid till att blogga, plus att när jag kom hem och skulle blogga så sluta mitt tange.tbord fungera när jag va mitt i ett inlägg... Tänkte vänta lite med bloggen tills efter sommaren istället tror jag, det är bara 2-3 veckor kvar så :) håll ut tills dess, puss sålänge

RSS 2.0