Skriver ett inlägg!?

Det här har jag typ glömt bort lite? eller nått, hehe... Har typ inte haft tid och ork och det gamla vanliga .. 

Meeen ville berätta lite om vem/vilka jag hejjar på i idol nu! Linnea, Linni? Hon är ju sjuuuukt duktig! vilken röst alltså! Sen vaaa det Andreas, tycker det va skitsynd att han drog sig ut, jag hade velat se honom som vinnare! Sen har vi André, speciell men underbar röst! tänkte lägga in två låtar, en med andreas och en med andré! Lyssna och njut!

André Zuniga - Reggae & Från och med du

Andreas Larsson - Born this way

Tuuut tuuut



Idag har det varit skola, slutade efter första lektionen, rätt skönt och så, sov hos Nicklas inatt också, vilken turdag jag måste haft, sen blev det ner till körskolan för att övningsköra, det går sakta men säkert framåt! Hoppas verkligen jag har mitt körkort innan jul! Det är iallafall det jag satsar på! Helst innan snön också... 
Men det gick bra och så, lär mig snabbt nu på körskolan, har en bra lärare. 

Nu när jag kom hem blev det att betala fakturor och sånna saker, men vad betala jag? Heeeemlis! 
Sen blev det att sitta och kolla på några avsnitt av gossip girl som jag inte gjort på jätte länge... Och nu ska jag nog fortsätta med det, imorgon är det praktik så kommer inte hem fören vid halv 7 kanske, Godnatt! ♥

Nått att lyssna på

Här har ni nått att bra att lyssna på ;) gillar den skarpt, Skulle kunna stå o dansa till den här på krogen! 
Nu ska jag strax ta bussen till min finaste och ha myskväll, inte träffats på en vecka.. omg! haha 

Gormanz - Segertåget

Igen och igen... och IGEN

har nu städat mitt rum... igen.... det är sjukt hur snabbt jag lyckas stöka ner... Aja, nu är det rent och fint igen och man kan se mitt golv. Då är jag nöjd! 
Idag har det varit en ganska chill dag, typ bara en lektion, läraren va sjuk på första, och hade bara två stycken :)
Och imorgon är det STUDIEDAG! wihu, sovmorgon, och jag får träffa min älskade Nicklas igen! 
Ikväll blir det äta någon god kvällsmat och kolla på idol, sen blir det säkert att se film eller serie efter det, känns skönt med det här att man inte känner att man måste gå o lägga sig skapligt för att överhuvudtaget kunna komma upp ur sängen när larmet ringer, tummen upp på de! 

har varit lite dålig bilduppdatering, men jag har inte orkat fixa mig ÖVERHUVUDTAGET och typ gått med mjukisbyxor och stor tröja till skolan, inget smink eller fixat hår... så, ja... ingen vacker syn ;) sen har jag inte orkat ladda kameran... kanske borde ta och göra det ikväll. 


Ursäkta bilderna, sepciellt dom 2 första... SPECIELLT den i mitten... Men vill bara säga att jag saknar mitt långa hår :( Trots att alla tre inte är mitt äkta hår men ändå... Ska sätta dit det till studenten, men tills dess får jag inprincip inte röra mitt hår... Måste va försiktig nu... blev ju helt förstört efter att ha färgat det blond, och det kan jag lova att jag ALDRIG mer kommer göra

Idol 2011

Nu blir att att titta på idol som gäller, alltid lika trevligt! Sen blir det att krypa ner mot sängen, har bara två lektioner imorgon, men har lite att fixa efteråt, så blir nog ändå en skapligt lång dag, hade bra och sov gott!


Vart jag mig i världen vänder

Idag har det varit seg dag, gick upp sent och har legat och tittat på tv hela dagen, känner lukten av mat, börjar bli hungrig, sålänge sitter jag och lyssnar på musik tills pappa ropar på mig om att maten är klar. Funderar på att ha en liten "ta hand om mig själv dag" typ hårinpackning, ansiktsmask, måla naglarna och bara ha det lite allmänt bra och känna sig lite som ny när man kryper ner i sängen ;)

Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder

Daaaanza kuduro

Ute med fina flickor igår, Skulle gått på "the White Night" men 5 minuter seanre stod vi i en kö in till krogen istället, Det va väll inte och ut på the white night, insåg att de inte var något för oss. Men en annars stört rolig kväll, mycket dans och trevligt sällskap, träffa många man kände ute igår! 

Idag vakna jag hos Isabelle, sen blev det bussen in till stan vid halv 11 och då drog Hanna och jag till donken för lite... frukost? hehe
Sen blev det hem, besöka en gammal vän, och sen ner i sängen och sova till typ.. ganska nyss... nu blir det mat och en film som gäller tror jag nog. 
Vad gör ni en Lördag kväll som denna? Och vad gjorde ni igår?

RSS 2.0