Så mycket

Åhh!! Det är så mycket som händer nu, bådde spännande och sorliga saker! Men det kommer bli så roligt! Till och börja med så åker vi till kusinerna i stockholm imorgon och äter och sover kvar där, sedan på söndagmorgon åker vi och lämnar syster på arlanda för att hon ska lämna mig för att bege sig till ett varmare land (PÅ ANDRA SIDAN JORDKLOTET!) som är australien!
Och på måndag blir det att göra delprov... Galet nervös!
Och på tisdag blir det att åka till ullared med mammsen! Och resten som händer får ni reda på senare!


Guld

Har börjat tycka guld är väldigt fint, har alltid varit en silverperson, men börjar gilla guld, har för mycket silver o vill ha mer armband i guld, även en fin guldig klocka?


Inspirationsbild från we<3it


Dålig uppdatering

Har visst blivit riktigt dålig på det här med att uppdatera... Haha, men jaa... Livet flyter på rätt bra nu, var ute på en powerwalk med stavar nyss, ska verkligen försöka komma iform nu... Får la se hur de går.

Åt kräftor herromdagen, mamma hade inga servetter med kräftor på, så hon hoppades att ingen skulle märka och tog happy halloween istället, haha söt!


Söt?

Nemen gud vilken söt kattunge man har då? Eeeeller? Haha!


Har work, work

Sitter o har lunchrast på jobbet nu, kommer en stor ruch med kunder efter klockan 1 nu så blir lite livligare då. Träffade Marcus igår efter jobbet så tog vi en fika och satt o prata lite om livet, mycket trevligt. Back to work! Ha en fin Torsdag!


RSS 2.0