Paniken kommer

ÅÅÅH vad jag är rastlös... Förslag på vad man kan göra en sådan tråkig fredagskväll? :( Har legat hemma hela veckan och varit sjuk... börjar faktiskt tröttna på det nu... Längtar tills imorgon då jag får träffa Nicklas igen iallafall! Så har lite att göra i helgen iallafall! det är skönt! Sen är det ju bara 4 dagar i skolan fram till PÅSKLOV, ännu skönare! DÅ är det mycket som händer! (lääängtar...!) 


Som ett barn

Har blivit som ett barn igen! Haha, Såg en bild på facebook på Kim Possible! Kommer ni ihåg det pogramet? Det va mitt absoluta favoritpogram som barn! Så nu ska jag leka barn igen och kolla på några gamla avsnitt tror jag! hihihihi.... Vad va erat favoritpogram?



Sakta men säkert

Jag blir sakta men säkert friskare, känner idag att jag varit mycket piggare mot vad jag va igår, då jag låg och grät i soffan för jag mådde så dåligt när jag kom hem (hehe...) bra jobbat liksom, va kanske inte världens bästa idée att åka till skolan, men man kände sig rätt tvungen då man skulle ha redovisningen :) Idag har jag inprincip bara varit säng/soffliggandes och inte gjort nånting... Hoppas verkligen jag blir bättre till helgen då jag vill träffa Nicklas igen :( Har inte sisådär jätte mycket att skriva! Men här har ni en awesome låt iallafall! :)

mobilblogg

Hej kära bloggläsare! har inte skrivit på hela veckan...och anledningen är att jag legat hemma i feber och varit sjuk...har inte orkat röra mig från sängen/soffan på hela veckan typ... Fick dock åka in tilll skolan igår för att göra en redovisning... Ha. . Gick väll si sådär, men ska försöka blogga mer såfort jag blir frisk igen... Hoppas ni förstår! kram!

Galet lycklig!

Måste ju berätta vad som hände i Lördags också såklart! Jag och Nicklas ligger och halvsover, sen ringer pappa och säger att dom ska komma förbi en sväng (Jag trodde typ pappa ville testa motorcykeln eller typ bara komma över på fika eller nått) Sen när dom kommer så har dom TVÅ bilar med sig? Tror ni jag blev lycklig! ÅHH! Han hade köpt en ford (som han sagt att jag ska ha fast han äger den) Så jag har inprincip en egen bil och den är jääätte fin! Så himla glad jag blev! haha satt o hoppa upp o ner och mamma fota när jag "invigde" den nya bilen ;)! Får ta en bild någon dag! Ska se om jag kan få bilderna av mamma också! ;) haha!



sääämst

Jag vet jag har varit sämst rent ut sagt på att uppdatera! haha meeen...okej jag har ingen ursäkt mer än att jag varit väldigt lat typ... så förlåt! 
I FREDAGS slutade jag praktiken på kl 12 (WINNING pga av det jätte fina vädret!) och sen åkte jag in till stan och träffa Isabelle, sen blev det världens bar och träffa ännu mer folk och sedan vidare till puls, en av dom bättre utgångarna jag haft tror jag! Va faktiskt galet kul, har inte varit ute på jääätte länge! 

Igår låg jag och Nicklas och sov inprincip hela dagen, mycket mycket skönt, och senare drog vi hem till Nicklas farfar och åt god mat och fika, för att fira hans farfar! Mycket trevligt det med!

Idag har jag och Nicklas hjälp till i trädgården hemma hos dom, få iordning det efter deras poolbygge förra året! Sen in till stan en snabbis sen träna dans med barnen och sen hem! Detta är alltså min helg för er som orkade läsa allt!

ujuj

Cheerleading dansen gick bra och snart ska jag iväg på dans igen nu! Nästan så man måste börja fixa sig snart, sen blir det BOOOOM... dääänsa! ;) Och självklart får jag ju träffa favoriten Caroline igen! Så kan ju inte bli mycket bättre! Pussbild får stå för gårdagen! Eftersom min fina fyllde år då! ♥

Skolan

Sitter i skolan nu och ska ha lektion snart, Igår firade vi Nicklas, Jag, Nicklas och hans mamma festade till det lite med god mat och kladdkaka! ;) Haha! Vi kollade även på Breaking Dawn, om de är så den stavas.. Ska ha min sista lektion nu, sen blir det cheer dans och hem!

Skriver mer när jag är hemma igen!

Fyllt i anmälan!

Har fyllt in anmälan nu och skickat iväg till Delprovet vi har på frisörskolan i maj! Man blir ju redan lite nervös! Haha! Så nu blir det att leta modeller och träna träna träna tills dess! :) Får hoppas att det går bra!

Want!

Vill ha en ny skinnjacka nu till våren/sommaren känner jag, har bara en brun som passar, skulle sitta fint med en svart lite tunnare också ;)


Tisdag!

Skolan idag, lagom segt, hade en lektion som jag faktiskt hann göra lite på! Börjar till och med bli klar med uppgiften ;) Sen va vi lediga så då satte sig och Linnea och prata lite om våran redovisning på salongen (Här hittar du mer beskrivning om den) vi ska ha imorgon, sen blev det att luffa runt på stan med Frida! Trevligt, trevligt! Köpte min fina tröja som jag har gått och tittat på också! Perfekt med en tubtop från gina under i fina olika färger!

(är hemma hos Nicklas nu i 2 nätter så blir en snygg paint bild iallafall ;) hehe)

Klassiker

Haha sitter och lyssnar på gamla partyklassiker från förra året/sommras? Man blir fan riktigt partysugen när man hör dom, skulle vara riktigt kul att dra en utgång på fredag som jag inte gjort på evigheter! Får se vad som händer ;)

Några klassiker!


Hur jag känner mig

Jag hatar allt som har med snö och kyla att göra och vad händer... snön har precis försvunnit och så blir det snöstorm... Buhu, sen blir det bara storm utan snö, haft strömavbrott hela dagen så har inte kunnat skriva fören nu!
Vet att ni säkert sett och hört miljoner statusar och kommentarer om detta väder men vill bara visa er hur jag kände mig och såg ut idag! ♥

Lite roligt ändå!


Drive by


Nobody knows


VINNARE VECKANS BLOGG


Firade min fina

Igår firade vi Nicklas som sagt med vänner och släkt, riktigt mysigt. 
Idag har vi bara legat o slöat mest sen skjusa Nicklas in mig till stan då jag skulle ha dans med min lilla dansgrupp! 
Sen jag kom hem har jag inte gjort nånting... Haha! Så nu blir det blogg blogg blogg! :D


Nyvaken?

Nästan nyvaken iallafall, vakna vid 10 och har inprincip bara hunnit äta frukost, Känner mig lite seg o tråkig idag... Igår va det praktik hela dagen iallafall och sen åt pappa och jag räkmackor på kvällen (OM NOM NOM) sen kolla vi på Jurassic Park, hade inte sett den innan men den va helt okej ändå ;)

Idag ska vi fira Nicklas som fyller 20 nästa vecka, så blir lite mat och gott hemma hos deras familj med släkt och vänner :) Trevligt!

Mys med pojkvännen

Kom precis hem till pojkvännen! Massa mys! Har varit en bra dag i skolan idag! Nöjda kunder, Alltså en nöjd Sofie :D
Imorgon är jag ledig och då ska jag och Caroline som sagt ha mysdag! Ni får väll en liten dagens facelook eller något? Haha bara för jag älskar Nicklas iPhone! Hihi


Tävling


Hemma

Kom precis hem från stan! Har haft en jätte mysig dag med MAASSA prat och skratt! Caroline och jag har gått omkring och kollat på massa fina kläder vi vill köpa sen åt vi lite och satt och bra jätte länge om allt möjligt! Har varit en jätte bra dag! :D
Ska träffa henne på Torsdag igen, då blir det filmmys med massa godis! Sen har vi ju dansen på kvällen ;)
Vill ha, vill ha! ♥

Mot stan

Nu ska jag snart ta mig mot bussen för att sedan åka in till stan för att träffa Caroline! Mysigt värre!

Outfit


skön promenad


Följ mig


Sköna väder

Kan ju säga att det är inte helt fel att ha studiedag nu Måndag och Tisdag ;) Få sova ut lite som det känns som jag inte gjort på några dagar då man har en pojkvänn som är upp med tuppen.... haha men idag fick jag sova så länge jag ville, haha nu mår man ju dåligt när man ser att klockan är 12 på förmiddagen och man sovit bort detta fina väder :( Ska nog dra mig ut på en promenad med mig själv... haha, om man ändå hade haft en hund eller några grannar att gå ut med nu... Alla mina grannar (mina kompisar i min ålder dvs) har ju flyttat hit o dit o till stan och lämnat mig... buhu... Aja, se ya later!

Lördagkväll

Igårkväll var Nicklas och hans familj här och åt middag! Jätte mysigt! Vi åt gott, kollade på melodifestivalen och spela sverigespelet! Mycket skratt och skoj ;) Glömde tyvärr bort kameran igårkväll, så blev inga bilder! :( Måste bli bättre på att få med mig kameran vart jag än går känns det som! Haha, ska nog önska mig en bättre digitalkamera i födelsedagspresent! Min börjar bli gammal och bilderna blir väldigt dåliga! Så är det mycket enklare att få med sig i väskan än en stor systemkamera! ;)

euphoria

Tyckte dom gjorde helt rätt i att skicka Loreen med hennes låt euphoria till eurovision song contest i Baku i år! Hennes låt sticker ut och den blir bara bättre och bättre varje gång man hör den! Helt rätt tycker jag! 


My love

Vet att det varit lite dålig uppdatering dom senaste dagarna... haha... Men det är så att jag har typ bott hos Nicklas sen i Onsdagskväll, och Hela onsdagen var jag i Linköping, Torsdag, skolan, plugg, dans, vara hos Nicklas, Igår hade jag praktik mellan 9-17, sen hem till Nicklas, sen till Mattias (Nicklas kusinbarn) som fyllde 7år, sen sova hos Nicklas sen kom jag hem idag! Yey! Här får ni en bild på mig och min fina iallafall!


breathe in

Hitta en himla rolig uppfinning när vi var på mässa i Linköping i Onsdag, det var ett UF företag som sålde dessa! Kolorifrichoklad! I några olika smaker! Man andas in det, och så sätter sig smaken på smaklökarna eller vad det heter, så det blir precis som att äta! :D Var ju bara tvungen att köpa en av varje smak då! Himla roligt!


väska på köpet!


Ny sax!


JAGUAR?


KONY 2012

Förstod först inte vad detta handlade om, men nu har jag sett den och jag tycker ni också ska se den!

Bästa låten just nu!

Detta är vad som har varit inne i mitt huvud det senaste dygnet! Jag är kär! ♥ 


AJ! mina ben!

Ajajaj... Har jätte ont i benen nu :( tränade idag, körde lite på springbandet sen körde jag styrka i maskinerna och kanske gjorde nått fel eller så är mina ben väldigt trötta efter idag... Stackarna! Har iallafall fruktansvärt ont! Och vet inte hur jag kommer klara mig imorgon då jag ska STÅ upp mellan 13-18 typ :( Suck... Får hoppas det går bra! Har legat i sängen i timmar och pluggat som en galning, och känns ändå inte som jag kommer någon vart... Men fick iallafall med mig lite saker hem från staden idag! :D


Några måste ha!


Titt va som kom

Titta vad som kom på posten idag! ♥ 


KICK BACK PACK



Läs Keelas blogg för hon skriver om vettiga saker och är så grymt snygg och hennes kläder och stil är gudomlig! Man får pepptalk, tips och idéer, hon är helt klart värd att följa! ♥
Caty verkar va en superhärligtjej med smarta idéer och har en grym klädstil, hon visar mycket snygga kläder och lägger upp mycket bilder, man blir bara så himla glad av att läsa hennes blogg! ♥


Hofh, hofh, hofh..... Superrolig och supersnygg tjej som alla borde kika in på, hennes blogg är fri från bantningstips och sånna fånigheter, hon skriver om att man istället borde må bra för den man är och hur man lever! KOLLA IN! ♥ 

KandyLandy, Supersnygg tjej med supersnygga kläder, man får mycket tips om outfit och får följa hur hennes vardag ser ut dagligen, CHECKA! ♥


En supersnygg tjej som vågar bjuda på sig själv och älskar att underhålla andra! Här får du mycket tips och trix av sveriges största emo/scene core bloggare! Hon är bisexuell och skriver allt från kläder till självförtroende! Kolla in henne! ♥

3 Mars

Väntar på att Nicklas ska duscha klart och sen blir det hem till Rickard (Nicklas bror) för att laga Tacos och vänta på fler gäster ;) Kommer nog bli en mysig Lördagkväll, Vad ska ni göra ikväll? :D

Bild från google

New in


Dagens Outfit


Vad är din favorit?

Mitt är nog choklad ;)

Fredagsmys!

Såhär ska jag spendera min fredagskväll iallafall ;) Hur ska ni spendera eran?


Vet inte när jag ska hinna!

Waaah! Sov ju hos Nicklas igår och sitter hos han idag med eftersom jag ska på dans ikväll, sen kommer jag hem typ halv 11, ska duscha sen SOVA! Vet inte när jag ska hinna blogga! haha! Imorgonkväll blir det nog, eftersom jag slutar praktiken kl 18.00... Men då får jag ta igen allt! ;) Om man inte får besök dvs... Haha, man vet ju aldrig vad som händer! Men jag har inte glömt er! Jag har bara inte tid! Ska visa sakerna jag köpte igår också ;) Så håll utsik! 
Puss

RSS 2.0