Fotboll?

Sitter hos Nicklas med hans föräldrar och hans farmor och farfar och tittar på fotboll? Haha, så blir inte mycket bloggande ikväll. Puss!


Konstiga bloggare

Jag har inte alltid förstått mig på detta hat när det gäller bloggare? Är det för att få en stor blogg? Tycker ni det är kul att läsa om bloggar som bara snackar skit om varandra? Men det är ju inte bara bloggarna, det är ju läsarna också... Man kan tycka o tänka men måste man verkligen skriva att nån är ful o äcklig i en kommentar för det? detta hatet... suck...
bilder från google


Vad tror ni?

Måste förbi stan imorgon för att inhandla lite saker jag spana in idag ;) Åhhh vill verkligen ha alla sakerna! Så himla snyggt tillsammans också! Speciellt nu till våren! ÅÅHHH!!! Kommer bli fattig student! haha!


Dagens facelook!


LYCKLIG!

Va inne på en Kimstore's facebooksida och tävlade om valfri bikini! OCH JAG VANN! Blev så himla glad, men även chockad, haha har aldrig vunnit något sådär. 


Blogkeen


Sitter med en kvällsmacka

Sitter och äter kvällsmat och funderar på vad man ska skriva!  sitter och lyssnar på musik, kanske ska ändra det så det blir ett avsnitt av OC istället? låter som en ganska bra idée ändå ;)


Vill köpa mig en!


Emma Lannebrink




Följ min blogg på BlogLovin´




Soldiers

Denna sitter och dunkar i mina högtalare just nu! Har inte direkt varit galet kär i honom som många andra småflickor men den här låten... Haha, Jag tror jag börjar bli lite kär, ska nog gifta mig med hans röst ;)
Den här låten har han lyckats riktigt bra med!

Tryck på bilden för att komma till låten!


Svar på tal!

Fick en fråga om vart jag redigerar mina bilder från inlägget om melodifestivalen!
Och svaret är:

I Photoshop Element 5.0, sen laddar jag ner typsnittet på texten och stjärnorna och lägger in i programet, dom finns alltså inte där innan när man installerar.

Hoppas du fick svar på din fråga :)

Deltävling 4

Inte min stil... FÖR mycket slager, men hon va väll rätt duktig! bra show!

Vafan va det här? haha lite kul men kanske inte riktigt... sverige? Kanske borde tävla i grekland? ;)



Tyckte dom va rätt bra, inget speciellt men dom va bra, satt o hejja lite på dom!

Förlåt men nu kan jag inte va snäll! :( Andra chansen? Det fanns personer som va så himla mycket bättre? Vart skulle vi komma med det här? Vart lite ledsen, tyckte inte om låten alls heller...

Livade upp stämningen lite! Hon va duktig, lät dock som precis alla andra, men hade hellre sett henne i andra chansen!



Min favorit! Vart så ledsen att han inte kom vidare över huvudtaget! Han va jätte duktig ju! Honom tyckte jag om och kommer säkert lyssna på ändå i framtiden :)



Jättefin röst! Hon hade ett vackert framträdande och väckte intresse! Henne gillar vi! Så jag är glad att hon gick vidare! 



Lite besviken faktiskt, hade väntat mig nått som skulle kunna slå förra årets... Men det va inte lika bra! Jag hörde inte vad han sjöng i verserna ju? Men kanske att han va nervös? Hoppas den låter bättre i finalen! Annars, bra framträdande, och bra gung.


Tillbaka!

Efter en lång helg är jag tillbaka igen ;) Har ju varit hos min älskling hela helgen och haft det mysigt hemma hos honom!
Älskade verkligen vädret idag! Nicklas låg utan tröja och jag i bikinitopp och solade på deras uteplats! Och det va jääätte skönt verkligen! Riktig vår/sommar känsla! hoppas verkligen våren är här för att stanna!

Tillbaka efter helgen?

Blir inte så många uppdateringar den här helgen tror jag, ska va hos Nicklas till på söndag förmodligen och blir inte så mycket skrivande då, om ni har tur kanske det blir ett eller annat inlägg ;) så vi hörs sålänge! ♥

Bra humor?


5 things


hjälp!

Förlåt för jätte dålig uppdatering! Det står verkligen still i min hjärna! Haha vet verkligen inte vad jag ska skriva idag! Har försökt komma på nått kul att skriva om! men de står still! Vet verkligen inte vad jag ska skriva, brb! Leta inspiration ;) haha!

LiveFancyUF

Glöm inte kolla in min och mina vänner awesome sida där vi gör egengjorda smycken till ett bra pris! Just nu har vi massa REOR och vår nyhet: SKOSMYCKEN, Checka in! 
Tryck på bilden för att komma till sidan!


Ska snart iväg

Ska snart åka iväg till min kära pojkvänn jag inte träffat sen i söndags! OMG! hihi, så ikväll får jag äntligen träffa honom igen ;) 
Bilen är äntligen fixad nu! Så ska ta den dit så fort pappa kommer tillbaka med den! Så skönt att ha en bil att åka i igen! 
Dagens inköp från stan blev endast ett stativ! Men jag är rätt nöjd ändå ;) Och semla blev det också!

Hörs imorgon! Puss

Dagens outfit


Nyvaken

Vaknade nyss, ska börja fixa mig sen blir det stan senare med mamma, ska kolla om jag hittar nått stativ ;) Nae nu ska jag fixa mig!

What's your number?

Detta blir kvällens film, sen säger min hjärna och kropp godnatt för idag! Nån som har sett den? Om den är bra? Vad tycker ni?





Saknar


Ansiktet - Äckligt


Dagens inspiration ♥


Lite fräshare

Har precis duschat, haft i ricinolja, skrubbat kroppen och ska nu smörja in mig! Känns mycket härligare att vara lite fräsh ;) Funderar även på att ta en liten promenix! Eller kanske städa rummet... Igen... haha! Ni får veta hur det blev senare!
Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

Fettisdagen!

Semle dagen vs fettisdagen? Same shit different names!



Bloggtrafik.nu

Tryck på bilden för att komma till bloggtrafik!

Me want!

Mina vill ha just nu! Finns en himla massa fina kläder där ute nu!

Outfit


Fler besökare

Vill du ha fler besökare på din blogg? klicka då in här på bilden nedanför, för att bli medlem på http://www.bloggriket.se/

Dagens inspiration ♥

Man måste ju bara älska alla dessa starka färger!
(bilder från google)

Vit duk och stativ?

Idag va jag och shoppade en vit duk till mig själv hihi! ;) Och ska försöka hitta ett stativ på onsdag om mamma och jag åker in till stan! Vad tror ni jag har på gång för busigheter nu?





MAT!


Love love love

Snacka om att man börja längta till sommaren! Och jag måste bara säga... ÄR INTE SMILEYPIERCING sjuukt snyggt? Bilden längst upp till höger! ;) Bara älskart! Så himla läckert!

Inspiration



Försöka lova lite!

haha tänkte försöka mig på att lova er lite mer bilder nu när jag faktiskt har lov ;) Lite mer bilder ur min vardag! Kan va lite roligare att läsa en blogg med mer bilder! Eller vad tycker ni?





Förändring!

Whii! Nu har min kära syster fixat min blogg! Hennes blogg hittar ni HÄR!

Det är dock bara en tillfällig header, tills jag fixat något bättre ;) Om ni inte kan se det nya, tryck F5!



0

Min hjärna säger 0 för tillfället... Haha vet verkligen inte vad jag ska skriva, tips?

Har iallafall haft mina små knattar idag i dans! Det va iallafall kul! Men dom är så vilda, haha ;)

13.04

Sitter och väntar på att Nicklas o hans familj ska hämta mig nu :) Vi ska till hans kusiner eftersom en av dom har fyllt år! Så blir lite firande.
Sen sover jag hos Nicklas inatt och imorgon har jag mina små knattar jag ska va dansledare åt! Spännande! :D

Todays


Fredagsmys

Idag blir det fredags mys med film och choklad! MUMS! Gosa ner mig i lite kuddar och bara ha en trevlig myskväll, helt forever alone medans min älskling är ute idag! Vad ska ni göra en sån mysig fredagskväll?





Tandläkarbesök

Har varit hos tandläkaren idag :( Usch... tycker verkligen inte om det! Är alltid så rädd för att ha hål i tänderna eller nått (eftersom jag aldrig har haft det), Men jag klara mig även denna gången! Känns väldigt skönt! Puuh... 




Dance dance

Snart blir det dans! Dock ska jag inte va med pga det som hände igår, men ska iallafall åka in o titta på så jag inte kommer allt för efter ;) 
Mår ju iallafall bättre idag, så näst...nästa vecka kommer jag köra fullt ös ;) 


Min nya leksak

Beställde hem den här i söndags! Min nya leksak, Mycket lättare istället för att sätta på självutlösaren om o om igen om man ska ta dagens outfit eller liknande ;)


Räknar ner dagarna

Åhhh idag fick jag denna skönhet! Vad lycklig man blir nu! Inte långt kvar ;) Och visst är den fin!


Film och ...godis!

Tänkte lyxa till det lite för mig själv efter den här jobbiga dagen jag har haft! Så det blir Breaking Dawn Part 1 och godis i sängen! Godnatt kära läsare! ♥

Bubbelbad

Hade ni det också såhär mysigt på alla hjärtans dag? ;) Det var här jag och Nicklas tillbringade en del av vår kväll! Jätte mysigt! Ett skönt bubbelbad helt för oss själva ♥ 
Älskar dig min fina Nicklas♥!



Akuten

Oerhört rolig dag idag.... Nae kanske man inte skulle säga, Vakna hos Nicklas i morse och hade jätte ont i bröstet, liksom blev som ett tryck när jag andades, mådde illa och kände mig lite febrig, Gick ändå till skolan och gjorde prov i hopp om att det skulle gå bra! Låg med överkroppen ner på bänken och skrev! Haha! Sen tog jag bussen hem direkt, skulle egentligen gått till kl 5... När jag berättar för mamma hur jag kände mig åkte vi till vårdcentralen, va väll där mellan halv 10 och 11? halv 12? Dom hitta inget men dom tyckte vi skulle åka till akuten, så in till akuten och fick vara där inne till ungefär kl 3... Och jag som var så dålig o trött ville egentligen mest hem till min sköna säng och krya på mig i min ensamhet där :(... Allt verkade iallafall bra efter alla 1000 blodprov dom har tagit på mig, inget fel på hjärtat eller lungorna iallafall! Men har fortfarande ont och känner mig helt hängig, blir bara in på ett möte imorgon i skolan vid 11 sen hem igen, får se om jag orkar ta mig in för att iallafall kolla på dansen. 
Där hade ni lite att läsa! Jag lever iallafall! yeey... hemsk dag...


Alla hjärtans dag

Har badat bubbelbad och ätit god mat med min älskade Nicklas! Har varit jätte mysigt!


No Reason

Sitter o lyssnar på gammal ljuvlig musik! Har nyss varit borta hos en granne med mamma och färgat ögonbryn och ögonfransar på henne. Passade även på att färga mammas ögonbryn :)

Har varit en lugn dag idag, suttit med mina små "förändringar" idag och skickat iväg, hoppas bara dom blir accepterade nu också, hihi HEMLIS!

Kört på en liten spa dag idag också, Imorgon är det ju Alla ♥ Dag och då vill man ju va fräch ;)
Vad ska ni göra imorgon?
Söt liten 13? åring typ? haha


Tandblekning

Testade min tandblekning idag! Man såg bara lite resultat, och för bättre resultat ska man använda den fler gånger, så får hoppas det blir bra ;)


Kick Off

En bild från i Fredags på Kick off: en med dansledarna! Riktigt trevligt, här är från när vi skulle äta den sjukt goda planksteken. 

Bilden är tagen från Alexs facebook!

Smile


flertal timmar

Har varit på rummet idag ett flertal timmar för att få iordning det HÄR! Haha förstår ni hur jag lever ibland! Borde anlita en privat städerska som håller ordning på mitt rum!



Hahaha jag borde bli en som samlar på påsar! Brukar lägga dom tillsammans för det är alltid bra med påsar när man städar eller om man bara ska ha en påse.... Men dom kom inte till lika mycket nytta som jag trodde ;)

framåt

Känner att jag vill ha lite förändring här i bloggen! ;)
Mer bilder! Bättre bilder! Mer engagemang!
Lite mer nytt sådär också! Haha brukar alltid sluta med att jag vill ändra mig igen! ;)
Men mot framtiden nu! Har lite planer på hur jag vill ha det! hihi! Får se hur det blir!

En tyst minut

Idag tycker jag vi lägger en tyst minut åt en underbar sångerska! Whitney Houston! Vila i frid!


Åh fredags festen

Mycket trevlig kväll igår! Bra kollegor och godmat. Blev inga bilder men det får ni överleva! Bjuder på en egobild istället ;)


De låter bra!

My Darkest Days - Porn Star Dancing

Hinner inte

Kommer nog inte hinna blogga idag! ....eller imorgon! 
Idag ska jag till sörping och fixa naglarna hos Jonna, sen ska jag sola och sen träffa min käre vän Louise!
Sen blir det bussen direkt till stan igen o köra streetdance med Caroline, är hemma vid kvart i 10 kanske? då ska jag duscha och sen sova!

Imorgon har jag praktik till klockan 6, sen ska jag in till stan o va med på en kickoff med dansledarna till mitt nya jobb, så då ska vi äta sen blir det utgång! Sen ska jag sova hos Nicklas, kommer hem igen på Lördag! 

Och du får ni bilder och hela kalaset! PUSS! håll ut! ;)

Uffes saker och ting

Är med och tävlar på http://keela.se/ blogg om en unbra! Skulle sitta perfekt eftersom det är bal på gång i vår! ;)

För ni som inte har sett hennes blogg har ni den här ovanför! Alla borde titta in! Enligt mig är det en riktigt bra blogg må jag säga! 


bild från Keelas blogg :)

Saknart

Saknar mitt röda hår lite... kanske färga tillbaka efter studenten? ;)


I'd like to make myself believe

I'd like to make myself belive
That Planet Earth turns, slowly
It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
Cause everything is never as it seems


Tisdag

åkte till skolan, va där en timme innan, passa på att sminka mig, va i skolan till 1 typ... kul liv jag vet! 
Sen åkte jag till Farmor och hälsa på henne, sen bussen hem, va hemma vid halv 5? Nu sitter jag här och har "jäätte" kul. 
Känner lite negativa vibbar idag? mjoo så är det ibland.


Vill ha!

Dessa är lite saker jag är sugen på just nu! hehehehe synd bara att allt ska vara så dyrt! 
Vill ha en liten bloggdator som jag kan bära med mig lite överallt! Ett porträttobjektiv till Nikon och nytt lööööshår! 
åååhh dags att spara pengar?


så kan det va

Kände för att lägga upp en ego bild idag, så kan det bli ibland! Klockan börjar närma sig sovdags? kanske nått avsnitt av OC (hihihi) sen sova? ;) Ta en liten kvällsmacka skulle inte sitta helt fel heller! 


klickat hem

klickade hem en tandblekning! :O första gången jag provar så de ska bli intressant! Den va så billig och har alltid velat testa NÅGON enstaka gång! ;) så man kanske vågar le lite mer i framtiden!


Lediga dag

Härligt med en dag ledigt! Hade inte skola idag så har varit hemma o njutit av god mat och en varmt skönt bad!


bara stirrar

haha sitter bara o stirrar på skärmen, vet inte vad jag ska skriva som skulle verka intressant? haha...
har tränat? okej de visste ni, de gick bra.... hmm mycket intressant!

Nee men kan ni inte komma med förslag? vad vill ni veta om mig? vill ni att jag ska ta fler bilder? vad vill ni att jag ska skriva om? 

KOM IGEN NU!

nu: friskis o svettis

nu träning för fulla muggar!

antingen eller?

hmm... har ett svårt beslut, ska jag köra en spadag med bad och mys eller resa min feta rumpa och göra nått vettigt som städa (behövs), plugga och träna? Kanske både och? eller så kör jag på spadag imorgon och tränar idag? haha svåra beslut alltså jag har i mitt liv...

Melodifestivalen 2012

första melodifestivalen för i år, satt med pappa och kollade, båda är nöjda över vilka som kom vidare för det va ju dom två bästa som faktiskt gjorde det! sjukt nöjd! ;) Nu är jag faktiskt så himla trött så jag ska sova.. haha, Nicklas och jag gick upp vid halv 12? (dock hade vi bara legat i sängen o flummat, myst o pratat flera timmar kändes det som innan vi gick upp) sen låg vi bara i min säng och båda somna efter frukost mellan typ 1-3? haha.... trötta? Kom ju hem vid 1 igår och kom inte i säng fören senare ju. Så imorgon blir det sovmorgon för fulla muggar!

Dead By April och Loreen

moroccan/ricinolja?

Har luskat lite om dom här moroccan och ricinolja? Har har att ricinoljan får håret att växa väldigt mycket? stämmer det? Vad tycker ni om dessa produkter? Funderar på att köpa nån av dom nästa vecka, se om det fungerar? ;)
Tydligen ska ricinolja va för typ tarmrensning? euw.... Men om man har det i håret som en vanlig olja/inpackning ska det tydligen växa!


bloglovin

Glöm inte följa min blogg på bloglovin! ;)

DHC Eyelash Tonic

Är med i den HÄR tävlingen och tävlar om en DHC Eyelash Tonic som Rebecca Edenström tävlar ut!
Skulle va intressant att testa eftersom jag känner hur mina ögonfransar har slitits av mascara på sisitonde.... känns som jag inte har några kvar! bara att hålla tummarna istället!





Right here right now

Söt chey


Myskväll

Sitter med pappa o Nicklas och har ätit jätte god mat! Kollar på postkodmiljonären och myser.
Senare ska jag och Nicklas in till stan o spela lite biljard med 2 vänner


Kallaste dagen på året?

Äre bara jag som tyckte det va sjukligt kallt i morse? det stack på mina kinder o näsa! usch! Men det va ändå en fin morgon med sol, dock värmde den inte så mycket må jag säga...

streetdance

ÅHH ikväll ska jag anmäla mig till en ny grupp i street dans, som börjar om en vecka! Ska gå med Caroline! Kommer bli så himla kul att komma igång med dansen mer igen! har verkligen saknat den! Har ju även mina små knattar jag ska träna på söndagar och cheerleading laget i skolan! Massa dans den här terminen och sen blir det ju även gymträning och lite pass! Så himla kul!


Tjenare mannen

Sitter i Nicklas gosiga säng och väntar på att han ska duscha klart, har suttit o kollat på ett avsnitt av solsidan, haha ove är ju sjuk verkligen... Lång skoldag men allt har gått bra!
Här har ni också en liten dagens! Leker ego på Nicklas mobil! Åhh vad jag vill ha en iPhone! När jag blir rik eller vinner på lotto fåre bli!


RSS 2.0