Lite skillnad kanske?


Äntligen helt klart!

Nu är rummet helt klart och här kommer det nya! :D


Vad tycks? :)

Lite sådär så ni får se!

Tänkte visa en bild på hur rummet såg ut innan, för snart kommer det ett inlägg på det nya! ;) Ni kan ju gärna säga vad ni tycker :)


Dagens!

Dagens klädsel och lite sådär :) Kände på lite slappt och skönt ;) Typ som vanligt, iallafall såhär när det är så kallt! Men snart kommer ju vår och sommarkläderna fram! :)


Rensa lite kanske?

Tänkte när jag ändå höll på att städa kunde jag ju lika gärna passa på att rensa lite bland sminket... Kände att de behövdes, Det va så himla mycket gammalt och äckligt så det va mycket som försvann ;) 


Kanske fel dag! men funkar ändå!

Vet att det va våffeldagen heromdagen, men eftersom min familj missa det gjorde mamma och jag våfflor idag istället! ;) funkar lika bra det! Är ju ändå lika gott :)


Helt klart värt att se!

Hahaha det här klippet är helt klart värt att se! Iallafall dom 2 första minuterna! ;) Jag lovar att ni kommer gilla det :) 


kort skoldag, lång städ dag!

Hade 1½ timme lektion idag, så slutade halv 10 och tog bussen hem 5 över halv 10, så kom hem fort igen efter att ha åkt hemifrån. Men Blir en lång städ dag idag istället. Har ju börjat få ordning på rummet nu ganska bra. ;)

Känner mig helt hängig och trött idag, men har inte mycket mer att skriva, måste fortsätta nu! :)

helt upptagen helt enkelt

förlåt för en dålig uppdatering... har faktiskt inte haft tid att blogga... Nicklas kom i fredags så då kolla vi på film och sen somna vi. Igår höll jag på att måla rummet, städa, laga mat, va med Nicklas och hade inte äns internet igång under hela dagen. så då blev det ju tyvärr inte heller någon uppdatering. 

Idag har mamma tappetserat mitt rum (och ja hjälpte till, så hade inte tid då heller) sen åkte vi direkt till IKEA för att köpa lite nya möbler och saker till mitt rum, sen kom jag hem vid 6 ungefär och då har vi fixat möblerna och jag har städat lite och så. Så helt enkelt har jag inte haft tid som sagt.

Men rummet börjar bli klart! Är mest att städa iordning och fixa lite småsaker nu! :)

Som sagt har Nicklas varit här hela helgen, så har blivit film, lagat god mat och haft det trevligt!
Nu ska snart fortsätta städa lite, sen får jag se om jag hinner skriva något senare. Kanske blir så trött så jag somnar någonstans! ;)

Katy Perry - E.T

kör på en paus nu!

Skolan fram till 4 idag, sen blev det bussen hem och sätta igång med målandet direkt, har gjort ett lager i halva rummet nu, sen senare kör jag på ett lager till :D Nicklas kommer hit senare, då blir det väll fredagsmys och någon bra film :)

Åt nyss Tacos med mamma och pappa! längesen vi åt sådär hemma, riktigt fredagsmys med en påse godis också! :D


Skapa i metall?

hahaha känner mig så snygg när vi skapar i metall ;) (tilläggsval typ) Känner mig riktigt manlig när jag sitter där och svettsar :)


En runda på stan sådär

Blev en liten runda med Linnea och kolla runt på stan :) hitta ett nagellack och en plånbok! Behövde verkligen en ny! Min höll på att ramla sönder! haha ;)

Denna snygga plånbok från Monki!


Lite rosa Nagellack

Snygga örhängen!

Fick mina örhängen idag som jag beställde från Alice, Skitsnygga! Hon gör alla själv och är jätte duktig! :) Om du också är intresserad kan du gå in på hennes blogg och också beställa om du vill! Klicka då här

http://www.fortunedays.devote.se/

Här är mina snygga som jag beställde!


Jag gjorde det!

Nu är det gjort! Har piercat naveln! Hahaha trodde jag skulle dö av nervositet när jag låg där, så hade vi ju Linnea som sprang runt och bara störde, Haha! Men va inte så farligt som jag trodde ;) Gör dock rätt ont nu i efterhand men det går nog över tills jag gifter mig! Tydligen snacka Linnea om att man inte får ta kort på den, vet inte varför, men kanske bäst att följa hennes råd? :) 

Så det gjorde jag idag efter skolan! :D

Ni är typ... as bra?!

Imorgon får jag träffa mina puddingar igen! Love you babes! ♥


Hasse + Linnea + Sofie = Awweeesome

Snart dax att börja då!

Va på praktiken idag, va lugnt så jag kunde åka lite tidigare (runt halv 4), fixade lite saker på stan med mamma! 
Bland annat köpte färg, tapet, lampa, matta och sånna saker till mitt rum som jag ska börja göra iordning på Fredag :) Sen va vi och boka tid... till? jaa vadå? ;) Det får ni kanske veta imorgon, för tiden är imorgon 15.45 :)

Kom nyss hem och åt lite och klippte mamma, nu hoppas jag snart på att Nicklas ringer sen blir det snart att krypa ner i sängen! Kommer va så skönt när rummet är fixat och snyggt! och jag lovar att ni ska få se före och efterbild!


Tredje gången gillt

Okej... Nu va det nyss tredje gången vi fick strömavbrott... Tycker det ska sluta blåsa nu faktiskt, inte OK, satt och hade ett jätte trevligt samtal i skype med Malin, så blev det helt plötsligt svart, nu får det räcka! :(

Klockan är bara 7, känns som den är runt 10? Kanske skulle ta en liten spakväll nu?
Ansiktsmask, fotbad, måla naglarna? Låter ganska frestande om jag hittar orket till det, inte helt fel att gå och lägga sig och känna sig lite ompysslad :)

Rörigt? Nej då, inte alls!

Haha som ni ser är det lite rörigt nu, har datan i vardagsrummet och mitt rum står typ tomt, alla saker står lite här och var på hela övervåningen ;) 
Men som sagt, när allt är iordning igen så blir det bilder! 


It was you I was thinking of

Har nydligen kommit hem, hade ingen ström hemma! Inte så konstigt med tanke på den här blåsen ute! Men nu är den tillbaka så nu kan jag skriva lite :)

Skolan idag som vanligt, inte hänt mycket, börja 8 sluta 2, tog bussen till sörping, pappa hämta mig sen blev det att åka hem. Ungefär så min dag har sett ut. Idag blir det väll mer städa, sen får jag se om jag kanske tar mig icäg och tränar på friskis och svettis ikväll med Louise ;)

Och föresten, förlåt att jag är jätte dålig med att lägga ut bilder, men glömmer jämt kameran och är lite dålig på att ladda den. Men det är väldigt rörigt nu, eftersom jag håller på att städa och så eftersom jag ska måla om. Men när rummet är klart och jag fått ordning på allt tror jag det kommer komma fler bilder! :D

jack's mannequin - the mixed tape

Planet 51

Har precis legat och kollat på Planet 51, haha känner hur barndomen vandrar tillbaka, bra film iallafall ;)

Åh titta ut och såg en rosa vacker himmel Va bara tvungen att fota så ni får se!

ser det inte mysigt ut? :D

I Can See You

Kom hem från skolan för ett tag sen, har städat och plockat undan lite på rummet, eftersom idag är typ ända dagen jag slutar tidigt, och jag ska förmodligen åka och köpa färg med mamma i helgen någongång till rummet :)

Sov hos Nicklas inatt igen, typ hela hans släkt va och fira honom igår eftersom han fyller 19 idag ;) Det va riktigt trevligt, Åt smörgåstårta, muffins och hade det trevligt, busa med småttingarna! 
Grattis på 19 års dagen älskling<3



Fel i busstidstabellen?

Nicklas sitter och spelar gitarr, vi har precis suttit och tittat på 2 avsnitt av One Tree Hill :) Börjar känna en doft av mat, och börjar bli riktigt hungrig faktiskt! Får se vad kvällen har att bjuda på, är riktigt sugen på att se en film jag hittat, får se vad Nicklas och hans bror tycker ;) Om dom kanske vill göra sällskap och kanske se den!

Skulle ju tagit bussen hit vid 1 från Söderköping idag, så undra jag så dant varför bussen inte kom, eftersom jag hade lite brottom till Norrköping så jag inte skulle missa bussen hem till Nicklas därifrån, sen när den kommer 10 minuter senare står det ett annat bussnummer på den... Självklart har jag kollat på fel dag i busstidstabellen och missar självklart bussen från Norrköping. Men som tur är har jag ju en så snäll pojkvänn och hans mamma som kommer och hämtar mig i Norrköping så jag slipper vänta på nästa buss som går halv 4 :) Känner mig rikitgt smart sådär ibland!

Nu ska jag leka vidare med Nicklas, Ha en bra Lördagkväll där ute!

You're all I want, you're all I need

Ska snart hoppa in i duschen, sen blir det fixa sig, vänta på att pappa kommer hem, sen blir det väll snart in till stan för att åka till Nicklas, och sover där 2 nätter. Kvällen igår fick bli, mat, popcorn och filmen P.S I love you. Blev dock bara halva, för jag somnade vid 10... Hmmm... Känner hur pepp och pigg jag va igår! :S

Får hoppas jag får lite roligare idag iallafall. Neee måste nog hoppa in i duschen nu! Om jag har möjlighet och tid kanske jag skriver något inlägg när jag är hos Nicklas! annars får ni tyvärr stå ut tills jag kommer hem :(



Popcorn och filmkväll?

Får bli en kväll hemma för typ första gången på länge, iallafall att jag är själv på en fredagkväll såhär. Blir väll god mat, popcorn och film med pappa, men lär väll sitta i två olika rum och se film, Han lär väll se på nått och ja på något annat. 

Känns som alla ska ut och röja ikväll. och jag får gosa ner mig i täcket framför en snyftande film eller något liknanade. 

Imorgon får vi ser vad som händer, ska förmodligen till Linnea, fast beror dock på hur dags. Blir i vilket fall iallafall att sova hos Nicklas. Sen kommer hans släkt på Söndag så ska vi fira honom! Så ser helgens planer ut iallafall, får se hur det blir, det löser sig med tiden :)

Nationella done!

Har precis skrivit klart nationella provet i svenska, gick faktiskt bra tror jag! Hade ju min festis och mina kinapuffar! Nu sitter jag här med bästa baben Linnea, ska snart gå och äta tunna pannkakor! Mums ;)

Ikväll blir det hemma mys med pappa men innan det har jag 3 timmar skapa i metall framför mig! Men blir nog roligt det med! Haha! Har ju trots allt Hassä vid min sida! ;)

Men om 10 min bär det av till matsalen med gosLinnea så, Hörs senare!

Helt slut!

Kanske inte helt slut... ;) Men har iallafall städat rummet lite nu, under sängen :) haha! sen har jag ätit 2 goda äggmackor! Ska snart sova, börjar bli så sjukt trött såhär på kvällarna nu för tiden, men skönt att kunna sova ut, för känner mig inte lika trött i skolan längre, och det är ju bra!

"Nationella prov" i svenska imorgon? typ att vi ska testa på eller nått? Ska ha mellan 8-12 på morgonen, så har laddat med festis och kinapuffar så jag överlever! Haha! Sen blir det favorit ämnet skapa i metall ju, känner mig riktigt manlig där! 

Ska försöka ta med kameran till skolan och så lite oftare så ni får fler bilder, men glömmer jämt bort, men snart så!

Godnatt folket!

Kakor och en hög med papper! Varsegod!

Va hos Linnea och gosa lite med henne :) Tog en promenad till konsum och köpte Tom & Jerry kakor! MUMS! ;)
Sen fick hon en stor hög av mig med papper som vi fick i skolan... stackarn är sjuk o måste sitta och läsa allt till imorgon, dock ska jag också läsa det... lite synd om mig med! 

Varit en lugn dag, börja 10, sluta 2 :) Helt ok liksom!
Var även på stan och leta present! hihi hitta en jätte bra! Tycker ju jag iallafall! ;)

Nu ska jag typ... prata med Nicklas snart i tele, sen städa och läsa igenom alla papper vi fick! 


Gud så skönt!

Tog mig precis en dusch och har fixat och donat för läggdags, nu känns håret lite fräshare igen iallafall! :)
Imorgon har jag sovmorgon, börjar 10, lite lagom skönt sådär ;) Sen blir det skola till 3 sen stan och se om jag kan hälsa på min sjukling Linnea och ta en promenad med henne! Skulle inte sitta helt fel, Men jag skriver mer i morgon!

Godnatt! 

Snygga Brudarna, bild från 1:an :)


Löshåret borta?

Ohnej... Löshåret är borta! Känns tomt och kort på skallen nu :( men va tvungen va så slitet och så. Måste vila håret och låta det vila nu! Sen blir det att färga det ljusare (inte blond), bara några slingor och klippa mig till sommaren :) Kommer bli skönt då! 

Praktik idag, Wicky hade gjort goda kakor så hon är ju rätt awesome ;)!

Nu blir det duschen och kunna gnugga och gnu och njuta i hårbotten! sjukt skönt! :)
Sen blir det plugga frisör, färglära 

Skriver senare babes!

All Time Low - Lost In Stereo

I had to find you, Tell you I need you

Kom precis hem från mammas jobb, klippte som sagt Emma och Pelle och dom verkade bli nöjda :D
Nu blir det väll att ta det lugnt, kanske sätta sig och spela lite battle field BC 2 ? Inte helt fel.
Är lagom trött efter en lång dag, så får bli att gå och lägga sig tidigt, Har ju praktik imorgon! 

Olle Hedberg - The Scientist

ursäkta föregående inlägg!

Så nu är jag tillbaka! Som ni såg lekte Marcus lite på bloggen! ;)
Sitter och har lunchrast, börjar klockan 1 så har en timme rast... värt?
Men Marcus hade helt rätt om det där med tacosen! Sämsta tacosen man har ätit i skolan tror jag!
resten om hur jag är stämmer ju dock inte lika mycket :) för jag är ju awesome och jag tror Nicklas kommer älska min present som kommer va... asbra!?

Ska som sagt klippa Emma och Pelle efter skolan, Så kommer inte kunna skriva fören senare ikväll, så tänkte passa på att skriva ett litet inlägg!

Lång dag i skolan, känns inte sådär jätte kul! Men snart är det ju påsklov! Bara 4 veckor kvar ;) Sen är det inte långt kvar till sommarlov! Så tiden kommer nog gå fort! Hoppas jag iallafall, men man har ju sina fina vänner, tiden går fortare när man har roligt!

TACOS!

Tacos, tacos och sannerligen mer tacos. Inte bara en maxikansk kuliness som lockar svenska ungomdar till frossa. Detta är den orecepterade maträtten som får de gamla damerna att än en gång ge sig ut på jakt efter yngre kött. Grabbar, ta er i akt.

Tacosen i skolan hade till sitt utseende en väldigt klibbig konsistens, man började undra vad som verkligen gömde sig där i. Sedan fick man också dekorera med diverse grönsaker, däribland gurka uteblev ( även kräm fräsh xD). Men vad var det verkligen som gömde sig i den där köttfärsen, var det lite sojaböner eller var det så mycket som Eric Saades manlighet? Jo, sådant är svårt att veta. Kanske till och med kvaliteen i Brolles melodifestivallåt som gömde sig där i? Hyfsat gott smakade det ialla fall, ganska. Tacochipsen får sina pluspoäng.

Sofie, sofie, sofie. Denna lilla hjärncell bland hjärnceller. Hur ska hon kunna gå genom livet med det i behåll?
Nej, sofie har sin riddare Nickelito som finns där och räddar henne? Men hur länge kan man lita på hans närvara då hennes present när han fyller år kanske blir ... ja asdålig. Då drar han i all sin hast och sofie står där försvarslös. Hur skall detta sluta? Icke bra, icke icke bra.

// Maccä


Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser

Daniel Adams-Ray - Gryningspyromanen


Här på spotify

Studiedag

Nicklas har precis åkt hem och jag ska sätta mig och plugga ännu mer, satt och plugga med honom en stund förut, men han somna och det såg så skönt ut så la mig brevid honom en stund och blev skapligt trött jag med ;) Men vi plugga lite iallafall :) Idag har vi bara kollat på film, käkat pannkakor och pluggat inprincip, är faktiskt riktigt trött nu så kommer nog kunna somna gott sen! 

Annars då? Imorgon är det lång skoldag sen kommer Emma (mammas kompis) så ska jag klippa henne och Pelle :D 
Sen blir det väll hem och vila eller något liknande ;) 

Har inte mycket mer att säga, ska kolla runt lite på IKEA's hemsida och se om jag hittar någon bra spegel osv! 


To be near you, I can hear you, I'm not on my own

Har precis tagit mig en skön dusch, har varit hos "Kusinen" hela dagen (vi är inte kusiner på riktigt men våra familjer har hängt ihop sen hur många generationer som helst tillbaka) Hon fyllde år i veckan så va där med mamma och gratta henne, åt mat och annat gott. Trevligt att få träffa dom igen, så kom precis hem. Satt och prata lite med mamma om sakerna jag önska mig också och lite om mitt rum, så blir troligtvis att åka till IKEA snart och leta lite :D Sen ska jag förmodligen måla om mitt rum, är sjukt trött på färgen jag har, typ röd,lila? Så vill måla till någon brun och gräddgul kanske? Vill iallafall ljusa upp mitt rum! sen blir det ju stor spegel och bättre ljus i rummet! Kommer ju inte sitta helt fel! 

Nicke Borg - Leaving Home

Vinnaren

1. Eric Saade
2. Danny
3. The Moniker


Helt okej för mig faktiskt! Vart glad att det gick så bra för The Moniker :D Men jag tyckte nog helst att Eric skulle vinna av Eric och Danny, så jag är glad iallafall :) Har varit en mysig kväll med familjen! Har varit en bra dag! Vakna brevid älskling, Städat rummet, Syster har fixat min design, myskväll framför melodifestilvalen :) har varit en riktigt skön dag! 


Följ min blogg på BlogLovin´


Ny blogg design!

Tackar syster för den nya blogg designen! Besök hennes blogg genom att klicka här!

Om ni inte kan se den nya designen tryck på F5 ;)



Vad tycker ni? :D

Vad önskar jag mig?

Har äntligen kommit fram till något jag kan önska mig i födelsedagspresent :)
Vill få bort en bokhylla i mitt rum och få dit det här istället! Skulle va jätte bra för mig! Har ganska dåligt ljus där jag sminkar mig och så nu så skulle va jätte bra med lite starka lampor över sen en spegel över hela väggen så man ex, kan fota dagens outfit och även så jag slipper springa ut i hallen för att se om kläderna sitter bra och passar och så. Sen en hylla brevid där jag kan ha smink, plattång, hud/hår vårdsprodukter och mer :D

Vad tror ni?

Melodifestivalenfinal

Har precis städat hela rummet, är dock ändå inte helt klar än... Men nu fick det bli paus, Igår va det skolan, sen tog jag bussen hem till Nicklas, blev att äta god mat och kolla på Herkules haha! Underbar film typ! Aldrig sett den innan, så Nicklas tvinga mig o se den. Men idag skulle han jobba så blev att gå upp tidigt så skjusa han hem mig, har typ hållt på att städa sen jag kom hem nu, känner mig duktig ;) 

Ikväll är det melodifestivalenfinal! Blir mys med räkmackor, chips, gurka, morötter och dipp i soffan med syster och Pappa! Vem hoppas ni vinner? :)

Dagens låt:
Jean Love - Let's Party
eller här på Spotify

En skymt av solen, doft av vår

Känner att våren är på ingång nu faktiskt, Känner den där vårkänslan komma närmare och närmare. Det gillar vi starkt! Har nyss pratat med Älskling i Skype ett tag. Nu sitter jag och lyssnar på musik!
Hade min första lektion i "skapa i metall" idag, haha får se hur det går!
Sedan va vi på någon UF "unga företagare" mässa i stadiumarena. helt ovärt enligt mig förutom en kille som hade en kort föreläsning om det, för han va riktigt rolig att lyssna på! 

Inte gjort mer idag, kom hem vid 4 då åt jag och sen inte mycket mer, borde kanske städa mitt rum? det får bli på lördag! För imorgon åker jag till Älskling och sover där, så om jag inte skriver vet ni varför! 




Godnatt folket

Blir att krypa ner i sängen, vänta på att nicklas ska ringa och sova nu istället, orkar inte sitta uppe mer!
Godnatt! 



Kom nyss hem

är precis hemkommen från praktiken, Varit lite mer att göra idag, fullt ös! 
Så är lagom trött nu, ska snart ta mig en macka sen hoppa in i duschen tänkte jag, sen väntar nog huvudkudden på mig! 
Fick mitt USB minne av Sandra idag, så snart blir det ny design och ni kommer få se lite mer av bilderna av fotograferingen från i måndags 

Inte mycket mer att berätta om dagen, så skriver förmodligen senare istället 

20:05

Skoolan, lekt runt med bästa Linnea och Hatte, Sen efter skolan blev det chill på stan med dom sen drog Hatte, Chilla runt med Linnea, sen drog hon, Träffa Gustav Roos och Marcus Roos, chilla omkring med dom, Träffa Cilla och Björn, chilla med dom ett tag, Drog vidare med Roos x2 till Ecspresso house och drack Chai Latte, åkte hem med Mamma och syster och sen blev det semla hemma. Orka halva... typ värt att veta ;) 

Men såhär såg min dag ut :) Träffa Nicklas någon kvart också, men blev mer ett Hej, Hejdå... Men träffar han i helgen! 

Tänkte även bjuda på lite "assnygga" bilder från skoldagen



första lektionen

Sitter på första lektionen, så blir ett snabbt inlägg, Sitter och pluggar på Antikens Grekland.... askul?
Men sen blir det samhäll, långrast, plugga som en galning med Linnea och Hatte sen Naturkunskap och ha prov, får hoppas det går bra!

Får se hur det blir efter skolan, Om jag ska stanna kvar ett tag eller om jag åker hem ...
Ni lär väll veta ikv'll om jag skriver :)

Syster kommer hem idag! :D vet inte hur länge hon är hemma, men skulle på nån interjuv till något jobb tror jag det va :) Men trevligt att få träffa henne igen!

Ae nu ska jag fortsätta, Hörs senare!

de går bra nu!

Nu har jag suttit och pluggat natur i 2-3 timmar eller något, Nicklas ringde mitt i allt, men det va bara bra för han hjälpte mig skapligt mycket så nu tror jag jag förstår det mesta iallafall 
Blir snart att krypa ner i sängen och sova, känner hur ögonen nästan börjar svida, lång dag imorgon! Men det är bara att stå ut! inte jätte långt till sommarlov! 3 månader nånting?

Your F**king Perfect

Sitter och lyssnar på Pink och har precis tagit mig en macka, rätt ovärd skoldag, Kolla på bio "Tusen gånger starkare" som är sjukt dålig enligt mig, sen Fota sandra mig, får se när bilderna kommer upp  sen blev det gymmet och nu är jag hemma och ska snart sätta mig och plugga. 


L o V e

SKRILLEX - Kill Everybody





Nu blir det plugga

Ska snart plugga lite natur, se om jag förstår nånting... hmm
Pappa kom hem med mat förut så har ätit och sen suttit här och kollat runt lite bloggar och sådant, är sjukt sugen på en ny blogg design, Får prata med syster.
för imorgon ska nämligen Sandra i min klass fota mig så jag får lite nya bilder till headern! 
Ska se om syster kan fixa det. 

Så morgondagens planer är:



Nu får det vara slut!



Nu får det vara slut på allt det här! från och med imorgon ska jag försöka hålla mig borta från det, ska även till gymmet imorgon och köra lite med Linnea, Så om ni ser mig vara påväg att köpa eller om ni ser mig äta! Hindra mig! Ska börja ta med en banan till skolan :)

Idag får va sista dagen på onyttheter, för pappa är påväg och köper pizza! Men imorgon! STOP!

Boy I love you

oj... hehe glömde bort lite här i helgen, har haft Nicklas här hela helgen.
Men han kom hit i Fredags, så blev det se film, äta mat, se på tv.
Sen igår kolla vi på mer film sen kom Alice, Johan, Fredrik, Louise och Fanny hit så blev det mat, melodifestivalen och mys :) Mycket trevligt!
Nicklas åkte hem för ett tag sen och jag har knappt en aning om vad jag ska göra... Tänkte försöka komma iväg till friskis och svettis ikväll och träna, ska höra med Helen och Louise om dom ska gå... Sålänge blir det väll att kanske göra ett försök med plugg eller städa eller något.
Får se vad som händer!

Skriver senare om jag kommer ihåg!




Blogging from tha school

Sitter i skolan och väntar på att vår "föräldrakväll" ska börja :) så vi kan dra in lite snabba pengar till klasskassan!
Lekt runt med Linnea och gosat, ska försöka hinna ta en bild på dagens outfit och lägga upp ikväll, va lite små stressad i morse, så hann inte.
Dagen har iallafall varit slapp, och jag har varit på bra humör :D hehe 

pic from summer 2010!


Några måsten!

Hittat lite saker jag vill ha

Svarta jeans
randig tröja
örhängen
leggins
Mascara
Ny BH





Inte mycket att säga

Kom nydligen hem från praktiken, vart en lite halvseg dag, Bådde jag och wicky har varit trötta, haha men vi får underhållas bästa möjliga sätt. 
Nu ska jag snart duscha tänkte jag sen se om Nicklas ringer senare, inte mycket mer att berätta, kanske försöka plugga lite. aja. typ allt jag har att säga hitills, skriver senare om jag kommer på något, Hej!

I väntan...

på att nicklas ska komma, så tänkte passa på att blogga lite :)

Skolan idag, flummat omkring allmänt mycket med Hatte och Linnea!
Hade långrast så vi drog en sväng till Hageby centrum med Emma och Bett också och kolla runt lite, hitta faktiskt 2 fina halsband och en ring + lite gooodis! Linnea och jag älskade skålarna man plocka i, va som popcornskålar som man la lösgodis i! så söta! 

Här är lite inköp från dagen! 


Från skolan!

Sitter i skolan och har en kort rast från svenskan så tänkte passa på att skriva lite!

Morgonen börja med att jag va allmänt pigg och på bra humör, gick ner skapligt när lekionen började, och vår svenska lärare börja prata om antikens grekland.... mhm... Nee sitter nu här och njuter av min festis innan vi ska börja lektionen igen, mina kära vänner lämna mig för att gå ut och ta "frisk luft" så får sitta här själv.

Slutar sent idag, förmodligen halv 4, men längtar till efter skolan för då kommer Nicklas till mig så blir det baka något gott och sitta och svulla med det goda framför en film eller liknande :)

5 Månader, Älskar dig mer och mer<3

Randombild på mig och Lenne förra hösten! ;)

RSS 2.0