måste vara min otursdag....

Dagen började väll skapligt bra, förutom att jag va tvungen att stiga upp ur sängen lite för tidigt (enligt mig) för att kunna dra mig iväg till jobbet, när man kommer till slottet märker man självklart att man glömt nycklarna till moppen jag har för att åka mellan slottet och jobbet... så nu blir det promenad istället.... Och sen sätter man sig en stund vid datorn, så bara blir den helt svart... fattar ingenting? får inte igång den, får panik, sen fick jag en gnutta tur som visade att det va glapp i sladden, så batteriet va slut. Men vad händer härnäst, kommer säkert va helt smockat med folk på jobbet? och jag är själv idag, så får se hur allt går... hmm, ingen bra dag idag... hoppas den blir bättre iallafall

Bättre sent än aldrig

Har ärligt talat inte haft tid med bloggen dom här dagarna... Men har dock lite bilder nu jag kan lägga ut, ska försöka komma ihåg grejer så jag kan ta med till slottet, för jag ska åka och jobba 4 dagar imorgon, men brukar inte ha lika mycket att göra på kvällarna då, så då kan jag nog uppdatera mig lite mer ;)

första sovmorgonen?

Känns som jag hade min första sovmorgon sen sommarlovet började idag... haha kom upp vid 12 sen har jag bara suttit framför tvn, och rensat lite i garderoben ;) Nu ska jag göra mig någonting att äta tänkte jag, sen blir det duschen!

borta bra men hemma bäst

kom hem för två timmar sen ungefär, väldigt skönt, har suttit med familjen och tittat på tv och pratat med Nicklas i telefonen. Har faktiskt haft det trevligt i stegeborg dom senaste dagarna, men ändå är det skönt att vara ledig och komma hem ;)

Nu sitter jag med mamma och pappa och tittar på the constant gardener på tv4 ;) fattar knappt vad filmen handlar om... men det kanske kommer senare? Nyheter på tv, och då drar man fram datorn! :) hehe

Nu ska jag försöka ta lite bilder på dagarna som kommer så ska ni få se vad som händer här hemma!

vänder lite på steken

känner att jag börjar göra mina sovvanor lite annorlunda nu mot sommaren, förr kunde jag gå och lägga mig 10 på kvällen och inte gå upp fören 12 dan efter... sover mer än jag är vaken asså... Men nu för tiden här ute på slottet går man och lägger sig runt 2 och går upp vid 8-9... vad har hänt är då frågan? 

Kan detta va svaret på min huvudvärk? nej det är nog från festen nere i hamnkrogen ;) Kom nyss tillbaka från en jätte treblig kväll med Lovisa, Axel och Erik nere från hamnkrogen, blev lite party och dans, utomhus desutom, man kände sommarkänslorna krypa fram då. Men riktigt roligt. 

Nu är jag påväg att gå och lägga mig, känner faktiskt att det behövs... Mitt huvud exploderar snart, har haft en lång dag idag ju ;)

Godnatt på er!

Hur svårt kan det vara?

Har pappas dator för tillfället, och ser att han har cam på den men jag kan inte hitta dit så jag kan ta några bilder med den! Hur kan det vara så svårt!?? har suttit i två dagar nu och försökt hitta vägen dit! hmpf... 

Aja, slutar jobba klockan halv 10 som sagt, och gud vad lugnt det blev helt plötsligt! från 14-17:30 har jag sprungit omkring och haft hur mycket som helst att göra, inte kuna sitta ner en sekund, och nu efter 18-tiden, har jag väll haft 2 kunder på en timme? vad hände? haha, men nu slutar jag om 3 timmar iallafall :) 

Ikväll blir det förmodligen svulla ner sig framför en film och tycka synd om mig själv av någon anledning ;) haha

Glad midsommar!

Midsommar, en dag så perfekt att utföra 8 timmars jobb på... eller njaa...? 
Blev att jobba hela dagen iallafall sen kom Anders och Björn och hämta mig så drog vi hem till Alice och träffa trevligt folk och hade det bra, drog hem vid 12 tiden dock för va så sjukt trött. Men en lyckad kväll iallafall, Tack Alice! :D

Nu har jag precis kommit tillbaka till slottet och ska börja jobba om några timmar.... 2-3 typ? så kan unna mig själv lite tid att vila, kanske sova en stund, äta nått gott osv ;)

Jobbar fram till halv 10, sen ska det vara något ståhej nere på hamnkrogen, så får se vart kvällen leder också :)

lite sen kanske?

Uppdateringen fick bli lite sen, men har haft fullt upp med annat ;)

Mamma och jag drog till familjen Kärnfeldt mot kvällen för en fika och för att sonen, dottern och mannen i huset kände att dom behövde bli av med lite hår på huvudet. Sen blev det att åka till stegeborg, hinner precis komma dit innan jag träffar en ny arbetskamrat, Frida, som drar med mig ut på nya äventyr ;) Vi drog in till sörping för att hitta något ställe att äta sushi på, va väldigt sugen på att prova eftersom jag inte gjort det förut.
Slutade med att vi va tillbaka på slotten med en pizza, två stora cola, en chipspåse och brownie.... vad nyttig man känner sig, haha, nu har vi suttit på slottet med lite personal och lyssnat på musik och mest snackat skit, trevligt trevligt :)

Idag bokade mamma också kryssning till i sommar med familjen och Nicklas! Kommer bli jätte roligt!

Det kommer ikväll!!

Uppdatering kommer ikväll ! Om jag får igång internet ute på slottet dvs... Men hoppas det! Annars får ni hålla ut :)

Mm Aa

Har precis ätit mat, håller även på att städa rummet, har gått lite segt nu ett tag, kunde inte riktigt hålla mig ifrån datorn ;) 

Men snart blir det att sätta fart igen, ska försöka rensa lådor och garderoben också :) får se hur de går! 
Skriver senare!

Om sanningen ska fram

Här sitter jag fortfarande och snorar... haha nae men är fortfarande inte sjuk... har ju varit det sen fredagskväll nu, känns ju lite sådär... Men Nicklas sov iallafall hos mig i söndagskväll sen sov jag hos han igår, vi har båda varit sjuka, så har bara legat i sängen och sovit, kollat på film och spelat "fyra i rad" på hans iPhone... haha mycket händelserikt! Men måste bli frisk innan Torsdag iallafall nu! 

Men om sanningen ska fram nu.... jag har inte orkat blogga, tagit några bilder dom senaste dagarna.. och ni kaaaanske förstår varför? ;)
Men nu får jag se vad som händer... kanske se om det finns nått gott där nere att äta på? sen kanske slå på en film eller något? Låter rätt vettigt enligt mig ;) trots det stora röran i mitt rum som jag inte vet när jag kommer orka ta hand om... Ska ha storstädning nån dag! damma varje litet hörn och rensa i lådor och sånt... Men det orkar vi inte idag iallafall :) kommer sluta med att jag bäddar sängen lite fint, slänger in kläderna i garderoben och allt annat i lådor iallafall! 

Eric Amarillo - Om sanningen ska fram

Vad jag lever på

Fick stanna hemma från jobbet idag eftersom dagen igår slutade med feber, en rinnande näsa och huvudvärk, så nu lever jag på nässpray, näsdukar, alvedon och risifrutti... Men mår bättre idag än igår, tror iallafall inte jag har lika hög feber. 

Men nu pratar vi om något roligare, i fredags va det student i sörping, så kollade när Fanny, Alice och Louise sprang ut, GRATTIS TILL ER! Åkte hem lite tidigare än familjen, eftersom jag kände mig dålig redan då, Så satte mig aldrig vid datorn, gick bara och la mig. Och igår jobba jag hela dagen, dock kom pappa och hämta mig på jobbet på kvällen. 

Nicklas kommer hit senare och sover här, så blir nog inte så mycket mer bloggande idag, har ju inte så mycket att skriva eftersom jag sitter hemma och är sjuk :( Men uppdaterar imorgon! :)


Sommarlov nu! Så kör på en bild från första året! ;)

Puss

Grattis till studenten älskling <3

Nicklas Student

Igår blev det att gå på Nicklas student och sen åka hem till honom och äta middag med massa folk osv :) Jätte trevligt va det iallafall! 



Utgång i Tisdags

Körde på en utgång i Tisdags med Sanna och Isabelle! Fina flickor! :) Kvällen blev lyckad, tycker jag. Och sen blev det att sova hos nicklas som jag inte träffat på jättelänge! :(


Jag, Isabelle och Sanna

Det kommer

Uppdatering och bilder kommer imorgon! Jag lovar! :)

just nu

Sitter och har precis fixat håret och sminket, ikväll kör jag på en utgång med Isabelle :) Så ska ta bussen till henne om några timmar...någon... några... sen iallafall ;) Kanske ses i dimman! 

Just nu
Dåliga webbcam bilder... vet men orkar helt enkelt inte hålla på att ladda in bilder i datan och så ;)

helgen avklarad!

Har jobbat hela helgen i stegeborg, hade inte med mig någon data eller liknande så blev inte så mycket bloggande.. Blir nästan snart att stänga av datorn och dra mig mot sängen också, börjar 10 imorron så det är ju skönt iallafall :)

Studentbal 2011

Ställde upp och gjorde uppsättning och sminkning på Fanny och Alice innan deras studentbal, Tänkte visa några bilder :D

Alice Och Fanny!
Fanny
Alice

Lite tid över

Idag blev det städ i skolan, tvättade jag tror nästan det var runt 200 övninghuvuden med schampoo och balsam, sen borsta ur dom... mina fingrar var som russin, så det är vad min klass fick hållas med idag, sen blev det fika iallafall, när jag kom ner till stan var jag tvungen att vänta på bussen en halvtimme, så fick med mig detta från stan iallafall :)


Nya vanliga vita sommar skor ;)

Shampoo och Balsam och även vax så man kan få lena ben nu till sommaren ;)

Sommarkänsla

Här har ni en bild av klänningen jag fick med mig hem från staden igår :)
Känner att det va riktigt sommrig och skön! 


trött som ett... jag vet inte vad

Förlåt, lägger upp bilden på klänningen imorgon, orkar inte ta någon bra bild nu, vill bara krypa ner i sängen och sova och få bort alla tankar och allt jobbigt ur skallen... godnatt

En liten runda

Skolan kändes ganska ovärd idag... Gjorde ingenting, bara satt och prata dom 2 korta lektionerna vi hade... Sen blev det iallafall en rundtur på stan med mamma, hittade iallafall en liten sommarkläning, tar bild och visar senare, för nu måste jag plugga... bye!

ursäktar

Vill passa på att be om ursäkt för en dålig uppdatering, men åkte till Nicklas tidigt i Måndags, hade vattenkrig och va ute i solen, så hade inte tid då, sen sov jag där, Tisdag baka jag en kaka! och sen kom lollo och fixa naglarna, sen börja det åska, så ville inte sätta på datorn. Och idag har jag haft praktik hela dan, sen åkte vi iväg och kom hem för någon timme sen, så har haft fullt upp! Ber om ursäkt ;)

Dags för praktik

Hade praktik idag, va roligt men ändå sorligt, va ju sista gången, men sommarlovet närmar sig ;) 
Fick en klippning idag, så fick även lite dricks. glad chey! 

Efter praktiken åkte jag, mamma och pappa till janne och maud och åt lite kvällsmat och gott! 


fixa fina fingrar

Louise kom hit så fixade jag hennes naglar, förlängde och målade lite :) 


Slumdog Millionaire

Sitter och har precis kollat klart på Harold and kumar, sitter och mummsar på detta! snart ska jag, mamma och pappa sätta oss och kolla på Slumdog Millionaire också :) Får hoppas den är bra, den verkar bra iallafall! 


Everybody just have a good time

rätt soft dag idag, har bara solat, ätit god mat och sovit länge :)
Igår blev det fest med grannarna hos grannen ;) det va trevligt osv, va lite trött eftersom jag hade haft en sjukling brevid mig natten innan som inte kunde sova och som skulle skrämma livet på mig hela tiden när han skulle smälla flugor ... får hoppas han mår bättre snart! 

Känner att jag måste bli bättre på att ta bilder och lägga upp, glömer jämt kameran ju... Skulle va mycket lättare med en iPhone, så man kan ladda upp direkt från mobilen istället, får se om jag kanske kan skaffa en ny mobil efter i sommar? när jag fått lön, så jag har råd.

Måste bara säga att man kan ju inte annat än älska den här videon?

Beastly

Nicklas och jag har nydligen suttit och kollat på filmen beastly, den va faktiskt rätt bra ;)
Nu ligger min sjukling och sover, så satte mig här en stund, igår hade vi massa gäster här så fira vi pappa som fyllde år i Torsdags :)

Bjuder på en bild från i Onsdagskväll också, på mig, Denise och Caroline :)

And tonight, let's enjoy life

Pitbull feat. Ne-Yo & Nayer - Give Me Everything (Tonight)


helt spontant sådär

Körde på en spontan utgång igår :) Mötte upp Caroline inne på krogen sen blev det att dansa hela natten lång! Men först hade man den sjuukt långa kön in, fick stå i 1½ timme, och va ändå där vid halv 11? Men hade sällskap av min kära pojkvän i kön så det gör mig inte nått, det va helt sjukt vad mycket folk det var, speciellt eftersom det var Onsdag, dock tog Finspång studenten tydligen, men va helt smockat! Blev iallafall att åka hem och sova hos älskling efter också :)

Vi kom väll upp vid 1-halv 2? sen kom pappa och hämta mig vid tre, så nu är jag hemma och sitter och lyssnar på musik bara, ikväll blir det filmmys och dejta kudden! 

Sen vill jag säga ett stort grattis till min pappa som fyller år idag! Grattis Pappa! :D


RSS 2.0