En sekund blir tusen år

Kom ganska nydligen hem från skolan och nu blir det plugg och och sen film!
Drog en snabbis på stan med Hatte efter skolan också :)

Imorgon blev det lite ändrade planer... Nicklas är sjuk igen så får nog ses till helgen eller något. hoppas jag iallafall!
Så blir väll en hemma sittarkväll imorgon, kanske följer med till friskis och svettis och kör ett träningspass :)

Men nu har jag inte tid att sitta här mer! Ciao!

Chai tea<3

Sitter här och är faktiskt lite lycklig :) Sitter med en varm kopp Chai Tea och några rån med ost på och njuter lite att jag (Fegge) hittat felet på min dator! :D 
Öppna datorn och såg att fläkten var väldigt dammig... blev att fixa den och nu kan data kyla sig! :) därför jag fick bluescreen! för datan blev för varm, så nu hoppas jag att den funkar prima lima igen! 

Imorgon är det skola och ny vecka... VILL INTE! men ser fram emot tisdag! Då firar jag och Nicklas 4 månader så får se vad vi hittar på!
Hmm... det är en ko på min mugg... Eh mue?

Klockan är snart halv 10 och jag är lite halvtrött... så blir nog att sova tidigt ikväll!
Imorgon är det bild, idrott, dra en sväng på stan och sen träna som gäller! Ska leta rätt på ett par ordentliga träningsbyxor! Neee nu ska jag hitta på något så får jag skriva imorron istället! Pusss!



Gos !

Vakna av att Nicklas kom och kröp ner i sängen brevid mig :) gosungen! Men va lagom att gå upp då ;)
Vi har inte gjort allt för mycket, slappa, såg film, åt mat, "vi" skulle baka! men sluta med att det blev jag, för han fastna framför handbollen med pappa, så jag gjorde kladdkaka sen fika vi lite sen va han tvungen att dra hem ... :( 

Nu ska jag städa lite runt datan och skrivbordet, men får se hur långt jag hinner, för Helene och kanske Lollo hämtar mig om en halvtimme så ska vi åka iväg och träna på friskis och svettis! men då blir det att fortsätta när jag kommit hem o duschat :) Tror inte jag skriver mycket mer idag... får se om jag hinner imorron kanske, förvänta er inte för mycket, men titta gärna in och kolla ibland :)

Nee nu ska jag dra mig härifrån, Pöss o Kräm!



Dagens låt

Dagens låt får bli Nelly - Just a dream

Allting var ju enklare då

Sitter här i min säng igen och skäms lite för jag inte skrivit något, men har faktiskt inte haft så mycket berätta
Igår va det skola, då blev det först frisör lektion, testa lite "baluppsättningar" sen make up, då fick jag ansiktsbehandling och blev sminkad av Lovisa :) Sen åkte jag hem, åt lite med familjen och satte mig och svulla ostbågar framför en film typ.

Idag har jag fixat mammas hår och sminkat henne för att hon ska på Ridsportsgalan ikväll :)
Kommer lite bilder så ni får se hur hon blev!

Sen ska jag till Fanny som fyller 19 idag! Stort grattis hjärtat! <3



It was not only just a dream

som ni märkte hann jag inte skriva nått imorron, men jaa jag träna själv, sen hämta nicklas mig, så åkte vi hit :)
Vi gjorde inte så mycket, åt mat, gosa, han kolla på handboll och jag plugga ...
Vart dock lite sur imorse, vi skulle åka en timme tidigare för han skulle till tandläkaren, så ringer kärr**** när vi sitter i bilen påväg in till sörping... och säger att han inte har tid fören om typ 3 timmar.... Kul när man kunde legat kvar och sovit en timme... hmpf!!

Men men, praktik idag, gjorde inte så mycket, tvätta Vickys hår, men ska förmodligen sätta i Malins löshår nästa vecka :) Kul att få göra något!

Nu kom jag nyss hem, kolla på 2½ man, duscha, åt och nu sitter jag här men ska dra mig och plugga :) sen får jag se om jag hinner se klart på en film jag påbörjat får se!

Imorgon blir det skolan, gymmet sen ska Linnea sätta dit mitt löshår! Nice! :)

Ae nu måste jag kila... Eh mue?

Eller kanske MOFF MOFF?



Får bli en bild på mina snygga brudar bara för jag saknar dom så mycket!<3

The Only One<3

Sitter i skolan! ska läsa om Sagan Om Odysseus nu... låter ju riktigt roligt... eller?

Lång dag i skolan.. bara jobbiga lektioner, efter skolan blir det gymmet, får väl se om det blir själv eller om någon följer med :) Sen kommer Nicklas och hämtar mig så åker vi hem till mig och så, gos!
Får se vad kvällen har att bjuda på, chokladpudding, plugg, film och gos? Blir nog så hoppas jag :)

Nee nu ska jag fortsätta läsa sen skriver jag om jag har tid senare !
Kram på alla snälla sålängee :)

Blubb?

Oj då... lite dålig uppdatering sådär, men men... det får ni leva med typ (a)
Helgen har bestått av att jag sov hos Nicklas fredag till söndag :)
Fredag: Bara film och mys och skolan innan då...
Lördag: film, Nicklas drog till krogen, jag stanna där, duscha och gick o la mig, vakna av att han kommer hem halv 4 på natten ... xd
Söndag: Hans farmor och farfar kom och åt middag, lite mysigt sådär, god mat också! :)

Det är typ så min helg har sett ut, Inte mycket mer att säga.
Nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att hon kan skjusa hem mig, sen ska jag plugga, städa och ta en dusch!
Va på Friskis och Svettis förut och träna, Körde på ganska ordentligt, så får se hur det blir med träningsverk imorgon, men det hindrar inte mig! ska träna då med!

Har nog inte mycket mer att säga nu... ska FÖRSÖKA uppdatera senare om jag har tid och något att skriva !


Jag Älskar Dig<3

Jag har nog världens finaste och underbaraste pojkvän<3
Älskar dig något extremt Nicklas Dahm!
Du är min andra halva <3

1/10-2010 <3



Kör vi eller?

Skolan idag :) hände inte mycket! flummade runt med Lenne, slemma och bett! Ni äger! 
Skulle blivit träning efter skolan men blev inte så för att Emma skulle på sånglektion och Betty va tvungen att ta 6 bussen hem, Så jag träffade Nicklas på stan och vi fick o hade de allmänt mysigt :) sen gick vi ner och vänta på våra bussar, Nu sitter jag hemma, väntar på att Nicklas ska ringa och efter det blir det att åka och träna med Louise istället ! Behöver verkligen röra på mig och få bort allt fett! även förbättra konditionen!

Nee nu ska jag byta om och fortsätta vänta :)!

Får se om jag uppdaterar ikväll! Cya!

blogging from school

Sitter i skolan, skulle ha två timmar svenska nu, men har ingen lärare, så blir att sitta och plugga på lite ändå, göra klart lite! Men idag blir det ju som sagt skola, till jag vet inte riktigt när, och efter det ska nog jag, Linnea, Emma och kanske Betty gå o träna :)
Hoppas det är god mat i skolan idag nu när det är långdag! Man blir så hungrig annars :)

Igår spendera jag väldigt mycket av tiden genom att sitta i skype me Marcus för han skulle hjälpa mig hur man skriver ett bra CV och personligt brev, Tänkte kanske skicka ut lite mail ikväll till olika ställen till sommarjobb, det är ju dags nu! :) Men fick fram ett bra CV iallafall, nu är det bara att skriva personligt brev till alla olika ställen!

Neee nu ska jag sätta igång och jobba lite :) ska försöka blogga ikväll efter träningen, får se hur den går också för den delen, har ju lite träningsverk efter gårdagens pass på idrotten igår haha! känner att det är dags att träna upp musklerna nu! Ska bli värsta biffen ju!

Cya later!

köttar på!

Idag va det skola och då hade vi först bild den idrott, idrotten va faktiskt rätt kul idag ;) men blev sjukt trött, hade styrke träning och styrka har jag ingen! Men Emma och jag bara kötta på! vi ägde ju! :D
Gick lite på stan med Emma innan min buss skulle komma, men blev dock bara 20 minuter då... Men köpte färg till mitt löshår som Emma ska sätta dit :) och en färgbomb så jag kan få tillbaka lite av det röda i mitt hår!

Sen blev det att ta hand om pollarna när jag kom hem för mamma är sängliggandes för hon är förkyld, men det va rätt skönt ute idag :) riktigt vårväder, sen har jag fixat mitt löshår och färgat det och så, och nu satte jag mig här!

hmm... får se vad jag gör resten av dagen! klockan är ju bara 4 ...


Jag för ett år sedan med löshår, saknar att ha det långa håret!


One

Som ni vet kom Nicklas i Fredags kväll, han kom vid halv 12 så blev nästan att gå och lägga sig direkt, Men sen dan efter sov vi väl till 12 någongång, sen skulle vi hem till honom men först blev det att hjälpa en svan! haha, den satt helt ensam ute vid vägen och kunde inte flyga iväg för den va helt slut, så vi gav den lite mat och sånt, stackarn, men den fräääste väääligt mycket åt oss , haha men sen blev det hem till Nicklas, typ se film och gosa lite sen sov vi där och så åkte jag hem idag :) Skulle åkt och tränat ikväll med Lollo och hennes mamma, men dom fasta halvvägs hem till mig med bilen, så sjukt halt, så vi kom inte iväg. Blir att tjocka ner sig framför en film istället :)

Ska se Easy A, får se om den är bra. 

hmm... saknar redan Nicklas, Längtar tills jag får träffa han senare i veckan :)<3


Nee nu ska jag se film! pöss :D

Helt kär i den här för tillfället <3

Ändrade planer...

Blev lite ändrade planer för helgen, Mamma har blivit sjuk, så blir nog inga skidor på söndag, dock kommer Nicklas hit snart och sover här inatt :) så kanske vi åker o sover hos honom imorgon. 
Men idag har det varit skola, frisör lektion mellan 8-12 det gick bra ! Sen make up mellan halv 1 - halv 4 :) sminka Lovisa och tyckte faktiskt det blev rätt snyggt!

Nu har ja ätit med mamma och pappa, sen kolla pappa och jag på Salt, as bra film enligt mig! Och sen gick jag upp och kolla på Det regnar köttbullar, haha diggar apan lugnt! Men den va helt OK

Nu ska jag nog sätta på lite mer musik sen sätta mig och läsa klart lite till i min bok medans jag väntar på att Nicklas ska komma :)

Puss!



Torsdag

Jaa snart är det äntligen fredag och då blir det att vila igen och sen får jag äntligen träffa Nicklas på lördag! Idag har det inte varit så mycket, köpte en dagbok efter skolan där jag ska börja skriva av mig lite när det behövs och sen blev det hem, äta lite, hoppas på att Nicklas ringer snart och sen ska jag till friskis och svettis och träna lite :) 

Nu ska jag läsa klart lite i min bok, hej svejs


long day...

Skolan har börjat och jag känner hur jag trött jag blir mot kvällen nu, går upp tidigt och är uppe länge och så... hmm... sova snart? ja tack! 

Men idag har det varit skola, inte hänt så mycket, efter skolan hämta mamma mig så skulle vi åka till strömvillan för att hämta ett par skidor mamma skulle köpa, men vi lyckades hamna på Ebers parkering och där hade vi tur! för när vi är påväg för att åka ut så åker vi rakt förbi Nicklas så jag tvingar mamma att stanna och backa, så åkte han med och hämta skidorna och när vi skulle lämna något hos mormor, sen tog han spårvagnen upp till stan för att träffa Björn, Men mamma och jag åkte vidare till Citycross, och där fastna vi bland alla små saker... haha jag tror vi va dubbel så lång tid bland alla småsaker mot va vi va vid maten... Men då köpte hon ett kamerafodral och en bok "14 år till salu" till mig, en kompis i klassen hade läst den och tydligen ska den va riktigt bra! 
Men sen! drar vi vidare mot MediaMarkt och där köper jag äntligen min hårddisk och en datamus, min gamla har gått sönder så har haft mammas som egentligen är till en laptop, den är mini mini! 

Men trevlig tid var det iallafall :)

Nu har jag pratat en stund med Nicklas i telefonen och håller på att lägga in alla bilder och så på hårddisken!

Har inte mycket mer att berätta idag, Har nog berättat ganska mycket faktiskt.
Hej sålänge! :)


Linnea och jag förra hösten! Tack gumman, du är bäst! du vet vad det handlar om<3

Back to school!

Ja då va man tillbaka i skolan igen... har för tillfället rast från svenskan, men snart börjar den igen så ska fatta mig kort. Att gå upp i morse va inte så farligt som jag trodde, va nog piggare än vanligt, men va fortfarande inte ett dugg peppad att åka till skolan, vill fortfarande åka hem och sova, men det är bara att stå ut hela dan!
Längtar redan till helgen! och ännu mer till sommarlovet!

Men som jag lovat er, nu blire ingen mer skräpmat eller godis och sånt... Ni får hjälpa mig lite! :)
Kanske nån gång ibland kan det va okej, men det får va vid speciella tillfällen så fall!

Nae nu ska jag fortsätta läsa om Troja och antiken så får jag skriva senare ikväll, fast får se hur det går! för jag kunde inte få på min dator igår på kvällen för den ville bara ha bluescreen, känner att jag ska köpa en hårddisk till mina bilder och musik och efter det får jag installera om datorn eller nått, så får se om jag skriver, annars blir det på torsdag i skolan!

Hejs!

och nu då...?

Jaaa nu har Nicklas åkt hem... snyft! lär inte träffa honom fören på lördag! men då har jag iallafall nått att längta till! :) på tisdag börjar skolan så nu måste jag fixa det där med dygnet genom att jag ska ställa klockan och gå upp hmmm vad ska vi säga... 8-9 imorron, annars lär jag inte kunna sova eller komma iväg på tisdagmorgon! Men på tisdag börjar allvaret! Då blire träning, inge godis, inge skräpmat! Nu kör vi! 

Men hursomhelst ... igår kom väl Nicklas vid 4? vi gjorde inte så mycket, tog det lugnt, åt godgod mat sen kolla vi på The Ugly Truth, Gick upp vid halv 1 imorse, åt frukost, sen kolla vi på Dumma Mig, och jag måste erkänna att jag trodde den skulle va dålig faktiskt, men den är ju så sjukt rolig, haha! så om man är trött och vill skratta så ska man lugnt se den! 

Neee nu ska jag nog sätta på musik sen ska jag städa lite på rummet!
Haaaade gött! :)



I love just who you are

I love just who you are,
I ain't gon' try to change ya.
You are a shooting Star,
That's why you are my favorite

Snart kommer Nicklas hit! sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! blir nog god mat med familjen och kanske en film :) det är sånt som märks. Sitter i lite mjukiskläder och har inte gjort så mycket idag, sov länge sen bara slappat, men nu ska jag ... försöka hitta på något :)
Hej sålänge!



Lite bilder från onsdags!

Folket!

Louise och Fegge

Katten

Och vissa kunde inte sitta still, och ville bara dansa!

Cupcakes

Mina fina cupcakes! Numnum!



-

Sophie’s losing weight by the minute
How did things get this bad?
Sophie’s family, they don’t understand it
Gave her all that they had
And her sister won’t stop crying
'Cause her father says she’s dying
Sophie says she’s really trying
Problem is, Sophie’s lying


Yeah I'm just a teenage dirtbag baby

-

Sitter nu och lyssnar på Teenage dirtbag! man blir så glad av den på något sätt! 
hursomhelst, idag har det blivit att sitta och kolla på Arn och sen städat lite, Arn va inte direkt min typ av film, lite seg och så, men helt ok, och nu ska jag snart fixa mig innan Louise, Fredrik, Alice, Fanny och kanske Johan kommer hit och äter lite gott och så. Kanske tar lite bilder ikväll om jag kommer ihåg, får se :)

Här har ni Teenage Dirtbag




Arn




You can be just the one you wanna be


I know you could reach the top
Make sure that you won't stop
Be the one that you wanna be


2011

Nu har 2011 börjat och tänkte köra några nyårslöften faktiskt ;)

- försöka komma i form till Beach 2011 (får se hur det går!)
- Tänkte faktiskt börja med lite godislöfte när skolan börjar igen, får vi också se hur det går... 
- Ingen mer Donken! nu får det va slut på den skräpmaten!
- börja träna på gymmet
- spara en viss summa pengar i månaden så jag har lite sparat, så man inte gör slut på allt när man sen behöver pengarna!
- Söka sommarjobb (snart dags!)
- Försöka låta bli mitt hår ett tag, låta det vila och växa. 2010 förstörde mitt hår ordentligt!


Jaaaa det är nog några löften iallafall! får se hur det går. om ni ser mig påväg in i en godisaffär.... HINDRA MIG! nae men jag ska försöka! det brukar låta så varje år men jag känner på mig att det här kommer bli det bästa året på länge!

Starten på förra året var ju att jag och Hanna satt och grät hela natten typ... fråga mig inte varför, vi är konstiga, prata feelings och stuff... haha det va bara weird!

Men starten på det här året stod jag brevid och höll Nicklas i handen och såg på fyverkerierna, Och inget har gått snett på året än så länge, Jag tror det kommer bli bra!

2010

Tänkte berätta lite om mitt år 2010!

Vad har hänt?


- Fyllde 17
- Körde bil för första gången
- Träffat massa nya fina vänner!
- Fick en spricka i tummen
- Jag färga håret blondt för första gången i mitt liv!
- Jag var i Lettland
- Jag såg Tokio Hotel live
- sommarjobbat
- Träffa världens finaste kille <3

Det är inte så mycket som har hänt men ändå har det varit ett underbart år! Fast den bästa tiden har nog varit dom senaste 3-4 månaderna enligt mig! 

Tänkte släppa en liten bildbomb också så ni får se lite hur det såg ut!

snippsnapp

Tillbringade gårdagen hos Nicklas :) skulle ta en buss från "vackra" söderköping klockan 1 så bestämde mig för att gå upp halv 11... det är vad alarmet stod på för att hinna duscha och sånt, blev halv 12 istället så lite små stressigt, men hann iallafall... sen kom jag hem till Nicklas och typ frös som jag vet inte vad... är väldigt trött på den här vintern nu... och det sorliga är att inte äns hälften av den har gått... sen blev det bio :) mys! Harry Potter och dödsrelikerna eller vad den heter :) faktiskt rätt bra, Sen blev det hem till Nicklas igen och nästan sova direkt.

Nu kom jag precis hem och tänkte rensa datorn lite från bilder, musik och spel jag inte behöver, min data har börjat va lite elak mot mig så känns som det behövs.

Kanske skriver senare om jag har något att skriva!

Peace!

-

Nyårs låten!

Jay smith - Like a prayer



ops!

Ops! här har man ju inte varit på ett tag, sorry for that! Meeen jag har inte direkt varit så aktiv på något sätt... Sen jag skrev har jag hmm... Firat julafton, fick inte så mycket, för jag önska mig inget :) så blev mest pengar/presentkort och så, Sen har jag varit på mellandagsrean och hittat lite, Annars har det varit hemma och varit med vännerna och Nicklas :)

Men Nyår kan jag faktiskt berätta lite om, det va faktiskt på det bästa jag varit på! Sjukt nice folk, plats, stämning och sånt! helt klockrent! Och fick ju va med Nicklas och det är jag ju väldigt glad över också!
Men vi kom väl till Björn (han som hade festen) vid halv 4 kanske och sen kom väl resten vid 4-5 och då va festen igång! Dom flesta va nog rätt trötta vid 12 slaget ;) men vi va ute och kolla på fyverkerier, åt mat och dansa som bara den! Dom flesta sov även över med tanke på att festen var typ mitt ute i ingenstans. Men det blev frukost och filmtittande dan efter. Sen åkte jag och Nicklas hit och kolla på film och så! Sen åkte han hem idag och nu sitter jag hemma och funderar på att baka cupcakes! Mums! 

Jaa... nu har ni fått lite info om mitt liv, och jag lever! Men ska FÖRSÖKA uppdatera mig bättre. Bara att jag inte vet vad jag ska skriva om ibland. Men men... Hejs svejs! 

1/10-2010 - 1/1-2011, Älskar dig<3

RSS 2.0